هاست پرسرعت
خودرو

قوی ترین پیشرانه های ۴ سیلندر تاریخ را بشناسید

قوی ترین پیشرانه های ۴ سیلندر تاریخ را بشناسید

در این مقاله می‌خواهیم شما را با برخی از قوی ترین پیشرانه های ۴ سیلندر تاریخ آشنا کنیم پس حتماً همراه ما باشید.

آنچه در این مطلب می‌خوانید:

تکنولوژی پیشرانه راه درازی را طی کرده است و پیشرانه های ۴ سیلندر ثابت کرده‌اند که مزیت‌های زیادی دارند. از نمونه‌های تنفس طبیعی دور بالا گرفته تا نسخه‌های توربو با گشتاور قابل‌توجه، این نیروگاه‌های آهنین محدودیت‌های عملکرد و مصرف سوخت را بهبود بخشیده‌اند. در لیست پیش رو شما را با برخی از قوی ترین پیشرانه های ۴ سیلندر تاریخ آشنا خواهیم کرد، پیشرانه‌هایی که استانداردهای جدیدی را وضع کرده‌اند.

صنعت خودرو در زمینه تکنولوژی قوای محرکه پیشرفت‌های زیادی داشته است و این امر منجر به تولید برخی از شاخص‌ترین قلب‌های آهنین خودروها شده است. در این میان پیشرانه های ۴ سیلندر جایگاه ویژه‌ای دارند چراکه پرفورمنس خوب را با مصرف سوخت پایین ترکیب می‌کنند. این نیروگاه‌های آهنین گزینه‌ای محبوب برای طیف گسترده‌ای از خودروها هستند و با استفاده از تکنولوژی‌های توربو، تزریق سوخت مستقیم و… قدرت و گشتاور قابل‌توجهی نیز تولید می‌کنند. از جمله مزیت‌های پیشرانه های موردبحث می‌توان به مصرف سوخت نسبتاً پایین، ابعاد جمع‌وجور و هزینه‌های ساخت و نگهداری کمتر اشاره کرد. قوی ترین پیشرانه ۴ سیلندر تاریخ را مرسدس بنز در خودروی AMG A45 S بکار برده است. این پیشرانه ۲ لیتری توربو ۴۱۶ اسب بخار قدرت و ۵۰۰ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند و سبب ثبت صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۳.۹ ثانیه‌ای و حداکثر سرعت ۲۸۰ کیلومتر در ساعت می‌شود.

قوی ترین پیشرانه های ۴ سیلندر

۴ سیلندر ۲ لیتری توربو (آئودی S3)

لیست ما با پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربوی آئودی شروع می‌شود که از نظر قدرت و پرفورمنس عملکرد احساس‌برانگیزی دارد. این پیشرانه در S3 بکار رفته است و با سیستم چهار چرخ محرک همکاری می‌کند تا هندلینگ و پایداری استثنایی را به ارمغان بیاورد. تکنولوژی توربوی پیشرفته آئودی باعث می‌شود سوخت با راندمان بالایی بسوزد و قدرت قابل‌توجهی تولید کند.

پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو
قدرت/گشتاور (اسب بخار/نیوتون متر) ۲۹۲/۳۸۰
صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت (ثانیه) ۴.۴
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت) ۲۵۰

۴ سیلندر ۲ لیتری توربو (میتسوبیشی لنسر اوولوشن)

میتسوبیشی لنسر اوولوشن در دنیای خودروهای پرفورمنس یک اسطوره واقعی به شمار می‌رود و پیشرانه ۲ لیتری آن جزو قوی ترین پیشرانه های ۴ سیلندر تاریخ است. با تکنولوژی توربوی پیشرفته و طراحی خلاقانه، این نیروگاه آهنین می‌تواند تجربه سواری هیجان‌انگیزی را ارائه کند. لنسر اوولوشن تعهد میتسوبیشی به تولید خودروهای پرفورمنس واقعی را نشان داد اما میتسوبیشی امروز فرسنگ‌ها با آن دوران فاصله دارد.

پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو
قدرت/گشتاور (اسب بخار/نیوتون متر) ۲۹۱/۴۰۷
صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت (ثانیه) ۴.۷
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت) ۲۲۸

۴ سیلندر ۲.۳ لیتری توربو (فورد موستانگ اکوبوست)

موستانگ یکی از نمادین‌ترین خودروهای آمریکایی محسوب می‌شود و کلید موفقیت آن را می‌توان پیشرانه ۴ سیلندر ۲.۳ لیتری توربو با قدرت زیاد دانست. این پیشرانه با تکنولوژی توربوی خود قدرت و پرفورمنس قابل‌توجهی ارائه می‌کند و سبب ثبت صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۵.۸ ثانیه‌ای برای موستانگ می‌شود.

پیشرانه ۴ سیلندر ۲.۳ لیتری توربو
قدرت/گشتاور (اسب بخار/نیوتون متر) ۳۱۰/۴۳۴
صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت (ثانیه) ۵.۸
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت) ۲۳۳

۴ سیلندر ۲ لیتری توربو (پورشه ۷۱۸ کیمن)

یکی دیگر از قوی ترین پیشرانه های ۴ سیلندر تاریخ ساخت پورشه است. این نیروگاه آهنین ۲ لیتری توربو در ۷۱۸ کیمن بکار رفته و تجربه رانندگی لذت بخشی را ارائه می‌نماید. طراحی تخت پیشرانه باعث مرکز ثقل پایین‌تری شده است که روی هندلینگ و پایداری خودرو تأثیر مثبتی دارد. نیروگاه آهنین پورشه از نظر قدرت کاملاً جلب‌توجه می‌کند و مثال بارزی از تعهد ژرمن‌ها به ارائه محصولات اسپرت و پرفورمنس است.

پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو
قدرت/گشتاور (اسب بخار/نیوتون متر) ۳۶۵/۴۳۰
صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت (ثانیه) ۴.۹
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت) ۳۱۵

۴ سیلندر ۲ لیتری توربو (مرسدس-ای ام جی CLA45)

مرسدس-ای ام جی CLA45 اولین محصول این برند است که به پیشرانه ۲ لیتری توربوی موردبحث مجهز می‌شود. این نیروگاه آهنین ۴۱۶ اسب بخار قدرت و ۵۰۰ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند و باعث دستیابی به صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۴ ثانیه‌ای می‌شود. از جمله ویژگی‌های برجسته نیروگاه آهنین مرسدس می‌توان به توربوی توئین اسکرول و تزریق سوخت پیشرفته اشاره کرد.

پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو
قدرت/گشتاور (اسب بخار/نیوتون متر) ۴۱۶/۵۰۰
صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت (ثانیه) ۴
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت) ۲۵۰

شما چه پیشرانه های ۴ سیلندر قدرتمند دیگری را می‌شناسید؟ نظرات خود را حتماً با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

از مجموع ۶۸ رای

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا