هاست پرسرعت
خودرو

بهترین و بدترین خودروسازان جهان به اعلام کانسومر ریپورتز، بی ام و در صدر

بهترین و بدترین خودروسازان جهان به اعلام کانسومر ریپورتز، بی ام و در صدر

کانسومر ریپورتز لیست سالانهٔ بهترین و بدترین خودروسازان جهان را اعلام کرده که در صدر آن ب‌ام‌و و در انتها نام لندروور دیده می‌شود.

در لیست سالانهٔ بهتر برندهای خودرویی جهان به اعلام کانسومر ریپورتز، ب‌ام‌و برای اولین بار در جایگاه نخست قرار گرفته است. در لیست امسال ب‌ام‌و با دو رتبه صعود به مقام اول رسیده و صدرنشین سال گذشته یعنی سوبارو را به جایگاه دوم فرستاده است. رتبه‌بندی سالانهٔ خودروسازان با توجه به پرفورمنس، ایمنی و قابلیت اطمینان محصولات آن‌ها بر اساس آزمایش‌های مستقل کانسومر ریپورتز و بازخوردهایی که از نظرسنجی‌ها به دست می‌آید صورت می‌گیرد.

بهترن بدترین خودروسازان

مدیر ارشد آزمایش خودرو در کانسومر ریپورتز «جیک فیشر» دراین‌باره می‌گوید:

ب‌ام‌و خودروهایی پرفورمنس بالا، مجهز و قابل‌اعتماد می‌سازد و بنابراین دیدن آن در صدر لیست رده‌بندی ما عجیب نیست اما برندهای غیرلوکس مثل سوبارو، تویوتا و مزدا نیز طی چند سال گذشته همیشه در تبه‌های بالا قرار داشته‌اند که این یعنی نیازی نیست مصرف‌کنندگان برای داشتن خودرویی باکیفیت هزینهٔ بالایی پرداخت کنند

برند زیرمجموعهٔ ب‌ام‌و یعنی مینی هم در این مطالعه عملکرد خوبی داشته و با پنج پله صعود به رتبهٔ سوم رسیده است درحالی‌که دیگر جایگاه‌های ۱۰ برند برتر تحت سلطهٔ آسیایی‌ها شامل لکسس، هوندا، تویوتا، جنسیس، مزدا و کیا بوده است. البته در بین این همه برند آسیایی، نام آئودی هم در رتبهٔ نهم به چشم می‌خورد.

بهترن بدترین خودروسازان

برترین برند آمریکایی در این مطالعه بیوک است که در رتبهٔ دوازدهم قرار گرفته و پس از آن‌هم دوج در رتبهٔ پانزدهم و لینکلن در رتبهٔ شانزدهم در بین آمریکایی‌ها بهترین عملکرد را داشته‌اند. ممکن است امتیاز لینکلن چندان چشمگیر به نظر نرسد اما وقتی بدانید نسبت به سال گذشته ۱۰ رتبه صعود کرده و بالاتر از رقبایی مثل مرسدس بنز و کادیلاک قرار گرفته است، عملکرد آن قابل‌توجه خواهد بود. کانسومر ریپورتز بهبود قابلیت اطمینان شاسی‌بلندهای کُرسیر و ناتیلوس را دلیل عملکرد خوب برند لوکس لینکلن می‌داند.

بهترن بدترین خودروسازان

تسلا نیز به دلیل بهبود قابلیت اطمینان، جایگاه خود را بهبود بخشیده و با شش پله صعود به رتبهٔ هفدهم رسیده است. از سوی دیگر اما قابلیت اطمینان پایین مشکلی است که برندهای بریتانیایی جگوار و لندروور هنوز با آن درگیر هستند. در مطالعهٔ امسال در بین ۳۲ برند، جگوار یک پله پایین‌تر از آلفارومئو در رتبهٔ سی‌ام قرار گرفته و لندروور نیز با حضور در رتبهٔ آخر، جیپ را از قعرنشینی برای دومین سال پیاپی نجات داده است. در همین حال، کانسومر ریپورتز در بخش انتخاب‌های سبز، ۹ خودروی کم آلایندهٔ تویوتا را برگزیده و اشاره کرده است که هرچند این برند ژاپنی در افزودن مدل‌های تمام الکتریکی به سبد محصولات خود کُند بوده اما در عوض مدل‌های هیبریدی زیادی ارائه می‌کند.

رتبه

خودروساز

امتیاز

۱ ب‌ام‌و ۸۱
۲ سوبارو ۷۹
۳ مینی ۷۹
۴ لکسس ۷۷
۵ هوندا ۷۷
۶ تویوتا ۷۶
۷ جنسیس ۷۶
۸ مزدا ۷۵
۹ آئودی ۷۴
۱۰ کیا ۷۳
۱۱ آکورا ۷۲
۱۲ بیوک ۷۱
۱۳ هیوندای ۷۱
۱۴ پورشه ۷۰
۱۵ دوج ۶۸
۱۶ لینکلن ۶۶
۱۷ تسلا ۶۶
۱۸ اینفینیتی ۶۵
۱۹ فولکس‌واگن ۶۴
۲۰ ولوو ۶۴
۲۱ نیسان ۶۳
۲۲ فورد ۶۳
۲۳ شورلت ۶۲
۲۴ کادیلاک ۶۲
۲۵ کرایسلر ۶۲
۲۶ مرسدس بنز ۵۶
۲۷ جی‌ام‌سی ۵۵
۲۸ میتسوبیشی ۵۴
۲۹ آلفارومئو ۵۳
۳۰ جگوار ۵۲
۳۱ جیپ ۴۶
۳۲ لندروور ۴۶

میانگین امتیازات ۵ از ۵

از مجموع ۸۰ رای

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا