هاست پرسرعت
ماهواره و فضا

تحولی جدید در صورت فلکی ماهواره‌ای

تحولی جدید در صورت فلکی ماهواره‌ای

شرکت «میون اسپیس» اولین تصاویر ماهواره پیش‌نمونه «فایرست» خود را تنها سه ماه پس از پرتاب منتشر کرد.

به گزارش gsxr و به نقل از اسپیس، گفته می‌شود این ماهواره پیشگام یک صورت‌فلکی متشکل از بیش از ۵۰ ماهواره است که قادر خواهد بود هر نقطه از کره زمین را هر ۲۰ دقیقه یکبار اسکن کند و آتش‌سوزی‌ها را با دقت بی‌سابقه‌ای شناسایی نماید.
 
دن مک‌کلیز، دانشمند ارشد میون اسپیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این تصاویر اولیه تأیید می‌کنند که حسگرهای مادون قرمز ما همانطور که طراحی شده‌اند عمل می‌کنند و داده‌های باکیفیتی جمع‌آوری می‌کنند. تصویربرداری مادون قرمز با این کیفیت یکی از چالش‌برانگیزترین حوزه‌ها در سنجش از دور است».
 

تحولی جدید در صورت فلکی ماهواره‌ای

ماهواره فایرست در ۱۴ مارس از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ به عنوان بخشی از مأموریت ترنسپورتر-۱۳ اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب شد. میون اسپیس برنامه‌ریزی کرده است که اولین گروه متشکل از سه ماهواره دیگر فایرست را در سال ۲۰۲۶ پرتاب کند و این صورت‌فلکی تا سال ۲۰۳۰ به طور کامل عملیاتی شود.
 
این شرکت اعلام کرده است که مناطق مستعد آتش‌سوزی با فرکانس بیشتری مورد بررسی قرار خواهند گرفت. این پروژه حاصل همکاری میون اسپیس با اتحادیه غیرانتفاعی «زمین و آتش» است که هدف آن ارائه داده‌های دقیق‌تر درباره آتش‌سوزی‌ها به سیاستگذاران، امدادگران و جوامع آسیب‌دیده است.
 

تحولی جدید در صورت فلکی ماهواره‌ای

فایرست برای تشخیص منابع حرارتی خاص، سطح زمین را همزمان در باندهای مرئی، نزدیک به مادون قرمز، موج کوتاه، موج متوسط و موج بلند مادون قرمز اسکن می‌کند. این شش کانال مختلف مادون قرمز به ماهواره اجازه می‌دهد تا تشخیص‌های اشتباه را حذف کرده و آتش‌ها را حتی در دماهای پایین‌تر نیز شناسایی کند.

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا