هاست پرسرعت
تجارت الكترونيك

خطر فریز شدن دارایی‌ کاربران صرافی های ایرانی

خطر فریز شدن دارایی‌ کاربران صرافی های ایرانی

—————- رپرتاژ آگهی —————–

اگر در دنیای ارزهای دیجیتال به معامله می‌پردازید و یا قصد ورود به این عرصه را دارید، قطعا گذرتان به مسیر مارکت‌های ارز دیجیتال خواهد افتاد. اما خبرهای زیادی به گوش می‌رسد که ممکن است خطر مسدود شدن دارایی کاربران فعال در مارکت‌های رمز ارز ایرانی وجود داشته باشد. 
در این مطلب به علت اصلی این موضوع پرداخته و راه عبور از این محدودیت را بررسی می‌کنیم.

مسدود شدن دارایی کاربران فعال در مارکت‌های رمز ارز ایرانی و رسالت بلاک چین 
دنیای ارزهای دیجیتال از بدو قدم نهادن در مسیر خود، با هدف ایجاد یک اکوسیستم غیرمتمرکز شروع به‌کار کرد. در واقع این دنیای غیرمتمرکز حاصل فلسفه تکنولوژی بلاک چین است که علاوه‌بر حوزه رمز ارزها، در پیشرفت سایر صنایع نیز تاثیر بسزایی داشته است.
با این حال، آن‌طور که پیداست، هنوز چنان که باید در انجام رسالت خود، یعنی تمرکز زدایی، موفق نبوده است؛ زیرا مشاهده می‌شود محدودیت‌هایی که از سوی یک نهاد یا دولت اعمال می‌شوند، بر روی فعالیت سایرین تاثیرگذار است. مصداق بارز این موضوع نیز، تحریم و محدودیتی است که ممکن است سبب مسدود شدن دارایی‌های رمز ارزی ایرانیان شود.

 

تترلند

تحریم های ناعادلانه (OFAC)، مسدود کردن دارایی ایرانیان
ایران و ایرانیان، سال‌هاست که با موج عظیم و مستمر تحریم‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. در سال های اخیر شدت و تاثیر این تحریم ها بیشتر حس می شود تا جایی که اثر محدودیت های OFAC و سایر نهادهای بین المللی نیز مزید بر علت شده و عامل اصلی مسدود شدن دارایی های دیجیتال ایرانیان محسوب می‌شوند.

OFAC چیست؟
واژه OFAC حالت کوتاه شده از عبارت  Office for Foreign Assets Control ( دفتر کنترل دارایی های خارجی) است. این نهاد از زیرمجموعه‌های وزارت خزانه داری ایالات متحده محسوب شده و عامل اصلی اجرایی کردن تحریم‌های تعریف شده از سوی دولت آمریکا یا سایر نهادهای بین المللی است که در همکاری با این دولت اقدام به اعمال چنین تحریم‌هایی می‌کنند.
این نهاد برای اجرایی کردن تحریم‌ها و محدودیت‌های مدنظر خود چند روش دارد که عبارتند از:
   – تغییر در تعرفه تجارت با کشورها
   – محدود‌سازی یا ممنوع کردن معامله و تجارت با افراد، نهادها یا کشورها
   – ممنوع یا محدود کردن امکان سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در دیگر کشورها

همین رویکرد باعث شده است که نهادهای متمرکز فعال در حوزه کریپتوکارنسی، مجبور به تمکین از این استراتژی OFAC باشد. 

به تازگی گزارشی که توسط وبسایت chainalysis.com با عنوان The 2022 Crypto Crime Report منتشر شده است. با مطالعه این گزارش متوجه خواهید شد که مقیاس این تحریم ها گسترده است و بدون رعایت کردن نکاتی مهم که در ادامه به آن‌ها اشاره می کنیم، مسدود شدن دارایی‌های دیجیتال برای ایرانیان بدون شک امکان‌پذیر خواهد بود.

جزئیات این محدودیت ها برای ایرانیان
در این گزارش صراحتا از ایران و مارکت‌ های رمز ارز ایرانی نام برده شده است. فعالیت‌های این مارکت‌ها و کاربرانشان در زمره فعالیت‌های مجرمانه آن هم به دلیل دور زدن تحریم‌ها در نظر گرفته شده است. درست است که این منطق عادلانه نیست، اما حقیقتی است که بر علیه ایرانیان وجود دارد. با این حال این پرسش ایجاد می‌شود که راه منطقی برای دوری از این محدودیت‌ها و خطر از دست دادن دارایی برای ایرانیان چیست؟ 
آیا سرمایه‌گذاران ایرانی که در مارکت‌های ایرانی فعال هستند، باید با ریسک فریز شدن دارایی ایرانیان فعالیت کنند؟
در پاسخ به این پرسش ها باید گفت که قطعا راهی وجود دارد و هیچ سرمایه‌گذار ایرانی مجبور نیست که به خطر از دست دادن دارایی خود برای فعالیت در حوزه رمزارزها تن بدهد. با توجه به گزارش یاد شده از وب سایت chainalysis.com و جدی بودن تحریم‌ها، امکان رهگیری، شناسایی و مسدود‌سازی دارایی کاربرانی که در مارکت‌های ارز دیجیتال ایرانی فعالیت می‌کنند فراهم است. 

بنابراین؛ تنها راهی که در حال حاضر وجود دارد این است که اگر قصد فعالیت و خرید تتر در این حوزه را دارید، از پلتفرم‌هایی استفاده کنید که زیرساختی برای ارائه کیف پول با آدرس متغیر را داشته باشند. این مزیت در هر پلتفرم باعث می‌شود که امکان شناسایی پلتفرم مبدا یا مقصد وجود نداشته باشد و درنهایت، امنیت دارایی شما تضمین شود.
از جمله این پلتفرم ها می توان از تترلند نام برد که علاوه‌بر سرویس‌هایی مانند تسویه آنی تتر، پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته و احراز هویت 10 دقیقه‌ای، با استفاده از کیف پول هایی با آدرس متغیر، امنیت در ارز دیجیتال معاملات شما را در این شرایط، تضمین می‌کند.
 

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا