خوراکیهایی که نباید همزمان خورد

خوراکیهایی که نباید همزمان خورد
ریلسیمپل شش ترکیب پرمصرف را که توصیه میشود همزمان مصرف نشوند، معرفی میکند:
شیر با مرکبات
ترکیب شیر با مرکباتی مانند پرتقال یا لیمو بهویژه به افرادی که تحمل لاکتوز را ندارند، توصیه نمیشود، زیرا میتواند باعث به شکل دلمه درآمدن پروتئینهای شیر شود. در واقع اسید سیتریک موجود در مرکبات باعث چسبیدن پروتئینهای کازئین در شیر به یکدیگر میشود. این شیر دلمهشده سختتر هضم میشود و میتواند علائمی مانند گاز، نفخ، دلدرد یا سوءهاضمه ایجاد کند.
شکلات تلخ با شیر
شکلات تلخ با درصد بالای کاکائو سرشار از فلاونوئیدهایی است که به سلامتی قلب و کاهش فشار خون کمک میکنند، اما پروتئینهای شیر جلو جذب این ترکیبات مفید را میگیرند. به همین دلیل مصرف همزمان شکلات تلخ و شیر باعث از بین رفتن فواید مهم شکلات میشود.
قهوه با موز
صبحانه سریع شامل قهوه و موز شاید انرژیبخش به نظر برسد، اما ترکیب کافئین و کربوهیدراتهای زودجذب تنها توهم انرژی پایدار ایجاد میکند و به محض افت قند خون، احساس خستگی شدید بروز میکند. مصرف پروتئین (مانند تخممرغ) پیش از قهوه و کربوهیدرات انتخاب سالمتری است.
نودل فوری با سس سویا
افزودن سس سویا به نودلهای فوری باعث افزایش چشمگیر سدیم دریافتی میشود. تا جایی که احتمالا از حد مجاز روزانه هم فراتر میرود. مصرف مداوم آن خطر فشار خون بالا، بیماری قلبی و کمآبی بدن را افزایش میدهد.
کره بادامزمینی با کیک برنجی (Rice Cake)
کیکهای برنج فیبر و کربوهیدرات پیچیده کافی ندارند. ترکیب آنها با کره بادامزمینی خیلی سریع انرژی میدهد اما زود هم فروکش میکند و فرد را خسته و میل شدید به غذا ایجاد میکند. این میانوعده انتخاب مناسبی برای روزهای پرمشغله نیست.
الکل با کافئین
ترکیب الکل و کافئین خطرناک است، زیرا کافئین بهعنوان محرک، اثر خوابآور الکل را میپوشاند. این وضعیت فرد را کمتر مست نشان میدهد، در حالی که واقعا چنین نیست و احتمال نوشیدن بیشازحد الکل افزایش مییابد.