ربات انساننمای چینی در آزمون واقعی به مکانیک خودرو تبدیل شد

ربات انساننمای چینی در آزمون واقعی به مکانیک خودرو تبدیل شد
ربات انساننمای K2 کپلر، با نام مستعار «بامبلبی»، در کارخانه خودروسازی سایک-جنرال موتورز در شانگهای با انجام بازرسیهای کیفی و عملیات مونتاژ، آزمونهای واقعی در محیط صنعتی را آغاز کرده است.
ربات انساننمای کپلر بهطور رسمی در کارخانه خودروسازی سایک جنرال موتورز در شانگهای رونمایی شد. در ویدئویی که در یوتیوب منتشر شده، رباتهای انساننمای K2 «بامبلبی» این شرکت در حال انجام بازرسیهای کیفی مختلف و عملیات مونتاژ در کارخانه دیده میشوند. این پیشرفت، آغاز آزمونهای سناریوی واقعی ربات انساننمای کپلر در کاربردهای صنعتی متنوع را نشان میدهد. بامو نیز پیشتر رباتهای انساننمای شرکت فیگور را در خطوط تولید کارخانه اسپارتانبورگ در آلمان ادغام کرده بود.
در ویدئوی جدید، رباتهای کپلر در خط تولید کارخانه مشغول به کار هستند و وظایفی مانند بازرسیهای کیفی، حرکت در محیطهای پیچیده کارخانه، جابهجایی قطعات بسیار سنگین و بزرگ، بارگذاری خودکار قطعات پرسشده و تنظیم ابزارهای مکانیکی را انجام میدهند. این قابلیتها نشان میدهد که چگونه این رباتها در وظایف دقیق و عملیات سنگین به بهبود فرآیندهای تولید و افزایش کارایی در خط تولید کمک میکنند. ربات K2 که مدل نسل پنجم با پیشرفتهای قابلتوجه در طراحی مکانیکی و هوش مصنوعی است، جدیدترین دستاورد کپلر در حوزه رباتهای انساننما است. مدل K2 در قیاس با ربات قبلی K1، با ادغام عملکردهای مغزی و بدنی با ظرفیت بالا، ادراک پویا، برنامهریزی وظایفو هماهنگی کامل بدن، یادگیری خودکار را بهبود بخشیده است.
این ربات از طریق یادگیری تقلیدی و تقویتی به لطف سیستم کنترل تجسمی و مدل شناختی، میتواند وظایف را بهصورت خودکار انجام دهد. کپلر همچنین الگوریتمهای تعامل انسان-ربات را بهبود بخشیده تا ارتباطات و همکاری در عملیات از راه دور را تقویت کند. این الگوریتمها سرعت و پایداری راه رفتن K2 را افزایش داده و عملکرد خودکار قابلاعتمادی را تضمین میکنند. فناوریهای بهبودیافته ادراک بصری و ناوبری نیز تصمیمگیری سریعتر و سازگاری در موقعیتهای چالشبرانگیز را ممکن میسازند. سختافزار K2 هم با مجموعههای بازو و پای قویتر، بهبود سیمکشی و باتری جدید ۲.۳۳ کیلووات ساعتی که تا ۸ ساعت کار مداوم را ارائه میدهد، بهطور گسترده ارتقا یافته است.
طبق ادعای کپلر، بازوهای لمسی ربات اکنون در هر دست ۱۱ درجه آزادی و ظرفیت حمل ۱۵ کیلوگرم را پشتیبانی میکنند. حسگرهای انعطافپذیر نوک انگشت، چابکی را افزایش میدهند درحالیکه طراحی صنعتی شیک، K2 را برای محیطهای کارگری مناسب میسازد و آینده رباتیک هوشمند را پیش میبرد. کپلر ادعا میکند که این رباتهای انساننما برای بهبود آموزش، پژوهش، امنیت، تولید، لجستیک و عملیات در فضای باز طراحی شدهاند. آنها در کلاسهای درس با مربیگری و پشتیبانی از عملیات تجربی، به یادگیری تعاملی کمک میکنند. همچنین رباتها در تحقیقات علمی با جمعآوری دادهها، اشکالزدایی تجهیزات و انجام وظایف تجربی، بهرهوری را افزایش میدهند.
رباتها میتوانند شرایط اضطراری را تشخیص دهند و با استفاده از لیدار، بازوهای رباتیک و ابزارهای ارتباطی پیشرفته در عملیات نجات کمک کنند. در تولید، همانطور که در ویدئوی اخیر دیده شد، کپلر گزارش میدهد که رباتها با انجام بازرسیهای کیفی و مونتاژ دقیق، به خطوط تولید خودکار کمک میکنند. این شرکت ادعا میکند که این رباتها به شناسایی عیوب طراحی و بهینهسازی کیفیت محصول کمک میکنند. در بخش لجستیک، رباتهای انساننمای کپلر به جابهجایی کالاها و مدیریت انبار میپردازند. این شرکت اعلام کرده که رباتها برای دوام، ضدآب بودن و مقاومت در برابر دما در محیطهای بیرونی و خطرناک ساخته شدهاند و میتوانند در مناطق رادیواکتیو یا محیطهای انفجاری وظایف را انجام دهند.