هاست پرسرعت
خودرو

قوی ترین خودروهای جهان در سال 2024؛ از توربیون و نورا تا اوایا و جمرا

قوی ترین خودروهای جهان در سال 2024؛ از توربیون و نورا تا اوایا و جمرا

در این مقاله جذاب قوی ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۲۴ را خدمت شما عزیزان معرفی خواهیم کرد.
قوی ترین خودروهای جهان در سال 2024؛ از توربیون و نورا تا اوایا و جمرا

ما در عصر طلایی قدرت زندگی می‌کنیم و سوپر اسپرت‌هایی با قدرت ۱۰۰۰ اسب بخار و بیشتر به وفور تولید می‌شوند. حتی برخی شاسی بلندها و سدان های خانوادگی نیز به چنین قدرت‌هایی دست یافته‌اند. پیشرانه‌های درون‌سوز امروزی بیش از هر زمان دیگری اسب بخار تولید می‌کنند و خودروهای برقی نیز باعث شده‌اند مهندسان به راحتی بتوانند قدرت و گشتاور فوق‌العاده‌ای را در دسترس خریداران قرار دهند. خودروهای هیبریدی می‌توانند بهترین گزینه باشند چراکه گشتاور آنی موتور برقی خود را با اسب بخار دور بالای پیشرانه بنزینی ترکیب کرده‌اند. نتیجه چنین چیزی می‌تواند شتاب گیری موشک وار در هر زمانی باشد. اسب بخار هیچ نشانی از افت ندارد و بنابراین زمان معرفی قوی ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ فرا رسیده است. ما روی مدل‌های استوک و کارخانه‌ای که امکان تردد در معابر قانونی را دارند تمرکز کرده‌ایم و لیست شامل خودروهای مخصوص پیست و تیون شده نخواهد بود.

آنچه در این مطلب می‌خوانید:

قوی ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۲۴

لامبورگینی روئلتو

قدرت: ۱۰۰۱ اسب بخار

سوپرکار کاملاً جدید لامبورگینی از پیشرانه ۱۲ سیلندر تنفس طبیعی در قلب مجموعه هیبریدی خود استفاده می‌کند. ردلاین این نیروگاه ۶.۵ لیتری به ۹۵۰۰ دور می‌رسد و در ترکیب با سه موتور برقی خروجی ۱۰۰۱ اسب بخاری دارد.

تسلا مدل S/مدل X پلد

قدرت: ۱۰۲۰ اسب بخار

دو خودروی یاد شده جزو قدیمی‌ترین محصولات تسلا هستند اما زمانی که تریم پلد را انتخاب کنید پشت فرمان سریع‌ترین و قوی ترین مدل S و مدل X تولیدی خواهید نشست. به لطف قدرت ۱۰۲۰ اسب بخاری، این خودروها جزو سریع‌ترین و پرشتاب‌ترین خودروهای تولیدی دنیا هستند و برخلاف اکثر مدل‌های بنزینی لیست ما، شعاع حرکتی مناسبی هم دارند.

ریویان R1S/R1T

قدرت: ۱۰۲۵ اسب بخار

موتورهای برقی ابعاد کوچکی دارند و بنابراین خودروسازان می‌توانند آن‌ها را در جاهایی نصب کنند که پیشرانه‌های درون‌سوز سنتی امکان جایگذاری ندارند. اگر شاسی‌بلند یا وانت ریویان را خریداری کنید می‌توانید نسخه‌های دو یا سه موتوره و حتی چهار موتوره را سفارش دهید. قدرت کل این خودروها به ۱۰۲۵ اسب بخار می‌رسد.

مرسدس AMG وان

قدرت: ۱۰۶۳ اسب بخار

وقتی که یک پیشرانه فرمول یک را در دل سوپر اسپرتی خیابانی قرار دهید به قدرت فوق‌العاده‌ای دست خواهید یافت. AMG وان از پیشرانه ۶ سیلندر ۱.۶ لیتری توربو و مجموعه‌ای برقی سود می‌برد و ۱۰۶۳ اسب بخار قدرت دارد. این ابر خودرو ۲.۷ میلیون دلار قیمت دارد.

استون مارتین والکری

قدرت: ۱۱۳۹ اسب بخار

استون مارتین برخلاف مرسدس از پیشرانه ۱۲ سیلندر ۶.۵ لیتری در والکری استفاده کرده است. علاوه بر این امکان سفارش مدل مخصوص پیست والکری AMR Pro نیز وجود دارد هرچند همان‌طور که گفته شد امکان رانندگی با این مدل در معابر عمومی وجود نخواهد داشت.

لوسید ایر سفیر

قدرت: ۱۲۳۴ اسب بخار

یک‌بار دیگر قدرت دیوانه‌وار موتورهای برقی منجر به تولید یک خودروی قدرتمند شده است. نسخه طویل از سدان لوکس لوسید ۱۲۳۴ اسب بخار قدرت دارد و در عرض ۱.۹ ثانیه از سکون به تندی ۹۶ کیلومتر در ساعت می‌رسد. لوسید همچنین دستی بر سر و روی سیستم تعلیق و شاسی این خودرو کشیده تا در پیچ‌ها نیز عملکرد بهینه‌ای داشته باشد.

زینگر ۲۱C Vmax

قدرت: ۱۳۵۰ اسب بخارCzinger Debuts Four-Seat Hyper GT And Low-Downforce 21C V Max

شاید نام زینگر به اندازه دیگر برندهای حاضر در لیست ما شناخته شده نباشد اما این شرکت آمریکایی سازنده یکی از قوی ترین خودروهای جهان است. ۲۱C Vmax دنباله‌روی مدل اصلی ۲۱C است که سال ۲۰۲۱ معرفی شد. نسخه Vmax به پیشرانه ۸ سیلندر ۲.۸۸ لیتری توئین توربو با ۱۳۵۰ اسب بخار قدرت مجهز شده و در عرض ۱.۹ ثانیه از سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت می‌رسد. حداکثر سرعت این خودرو نیز ۴۰۷ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

SSC تواتارا

قدرت: ۱۳۵۰ اسب بخار

تواتارا سال قبل رکورد سرعت خودش را شکست و توانست به سرعت ۴۷۴.۷ کیلومتر در ساعت برسد. این ابر خودروی تولید محدود از پیشرانه ۸ سیلندر توئین توربو با ردلاین ۸۸۰۰ استفاده می‌کند و در صورت استفاده از سوخت اکتان ۹۱ خروجی ۱۳۵۰ اسب بخاری خواهد داشت. اگر از سوخت اتانول استفاده شود قدرت پیشرانه به ۱۷۵۰ اسب بخار خواهد رسید. این نیرو از طریق گیربکس ۷ سرعته دستی راهی چرخ‌ها می‌شود.

کونیگزگ CC850

قدرت: ۱۳۸۵ اسب بخار

در لیست قوی ترین خودروهای جهان دو خودرو از کونیگزگ حضور دارد. CC850 ظاهری مشابه CC8S، اولین خودروی تاریخ این برند را به نمایش می‌گذارد و خروجی عظیم آن از پیشرانه ۸ سیلندر ۵ لیتری توئین توربو با سوخت E85 به دست می‌آید. به این ترتیب CC850 نسبت قدرت به وزن یک اسب بخار به ازای هر کیلوگرم را دارد. همچنین CC850 یکی از دو خودروی لیست ما با گیربکس دستی است به گونه‌ای که گیربکس ۹ سرعته چند کلاچه آن می‌تواند حالت دستی یا خودکار داشته باشد.

بوگاتی توربیون

قدرت: ۱۷۷۵ اسب بخار

بوگاتی با همکاری ریمک کرواسی از جدیدترین محصول خود یعنی توربیون در هفته‌های قبل رونمایی کرده است. این هیولا از قوای محرکه هیبریدی متشکل از پیشرانه ۱۶ سیلندر تنفس طبیعی و دو موتور برقی استفاده می‌کند. قدرت پیشرانه بنزینی به ۹۸۶ اسب بخار می‌رسد و در ترکیب با خروجی موتورهای برقی کل قدرت ۱۷۷۵ اسب بخار خواهد بود. توربیون صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۲ ثانیه‌ای و حداکثر سرعت تخمینی ۴۴۵.۷ کیلومتر در ساعت دارد؛ اما نکته مهم به قیمت ۴.۶ میلیون دلاری مربوط می‌شود که آن را از دسترس افراد زیادی در کره زمین خارج خواهد کرد.

ریمک نورا

قدرت: ۱۸۱۳ اسب بخار

ریمک کاملاً می‌داند که چگونه اسب بخار را از دل موتورهای برقی بیرون بکشد. نورا با قدرت ۱۸۱۳ اسبی خود در عرض ۱.۸۵ ثانیه از سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت می‌رسد. این هیولای بی‌صدا رکوردهای زیادی را شکسته که از جمله آن‌ها می‌توان به رکورد سریع‌ترین خودروی برقی تاریخ با حداکثر سرعت ۴۱۵ کیلومتر در ساعت اشاره کرد. قیمت نورا به فراتر از ۲.۲ میلیون دلار می‌رسد.

هنسی ونوم F5

قدرت: ۱۸۱۷ اسب بخار

از نظر فنی تمامی نسخه‌های هنسی ونوم F5 به فروش رسیده‌اند اما اگر چند میلیون دلار اضافی در حساب بانکی خود داشته باشید همچنان امکان سفارش F5 رودستر یا F5 رولوشون جدید وجود خواهد داشت. هر دو نسخه به پیشرانه ۸ سیلندر ۶.۶ لیتری توئین توربو با ۱۸۱۷ اسب بخار قدرت مجهز هستند و حداکثر سرعت فراتر از ۴۸۲ کیلومتر در ساعت دارند.

پینین فارینا باتیستا

قدرت: ۱۹۰۰ اسب بخار

به یکی دیگر از خودروهای حاضر در لیست قوی ترین خودروهای جهان می‌رسیم. پینین فارینا باتیستا معادل ایتالیایی ریمک نورا محسوب شده و البته خروجی ۱۹۰۰ اسب بخاری آن بیشتر از نوراست. این ابر خودروی برقی حداکثر سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت را ثبت می‌کند.

لوتوس اوایا

قدرت: ۱۹۷۲ اسب بخار

اوایا از دستورالعمل “ساده و سبک” کالین چپمن مؤسس لوتوس پیروی نمی‌کند. لوتوس که هم‌اکنون زیر چتر حمایتی جیلی چین فعالیت می‌کند روی خودروهای برقی و پرفورمنس تمرکز داشته و اوایا با قدرت حدود ۲۰۰۰ اسب بخار محصولات زیادی را به چالش می‌کشد. با اینکه لوتوس هنوز مشغول تولید اوایاست اما تمامی مدل‌های در نظر گرفته شده با قیمت پایه ۲.۳ میلیون دلار به فروش رسیده‌اند.

آسپارک آول

قدرت: ۱۹۸۴ اسب بخار

اگر هرگز نام آسپارک آول را نشنیده‌اید حالا می‌دانید که با چه چیزی طرف هستید. نسخه نهایی ابر خودروی گمنام ژاپنی در سال ۲۰۲۰ رونمایی شد و هنوز هم امکان خرید آن با قیمت ۳.۱ میلیون دلار وجود دارد. آول برقی قدرت ۱۹۸۴ اسب بخاری دارد و در عرض ۱.۷۲ ثانیه از سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت می‌رسد.

کونیگزگ جمرا

قدرت: ۲۳۰۰ اسب بخارقوی ترین خودروهای جهان در سال 2024؛ از توربیون و نورا تا اوایا و جمرا

جمرا قوی ترین خودروی جهان در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ محسوب می‌شود. این ابر خودروی چهارنفره از پیشرانه ۸ سیلندر ۵ لیتری توئین توربو و دستیار برقی سود برده و خروجی اعجاب‌برانگیز ۲۳۰۰ اسب بخاری دارد. با اینکه قیمت نهایی جمرا مشخص نیست اما اگر قیمت آن را بپرسید پس قطعاً توانایی خرید آن را ندارید!

میانگین امتیازات ۵ از ۵

از مجموع ۱۶ رای

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا