همه چیز درباره پایان فصل ۱ سریال ارباب حلقهها
همه چیز درباره پایان فصل ۱ سریال ارباب حلقهها
فصل اول سریال ارباب حلقهها سرانجام در پایان خود به سوالات مهم از جمله هویت واقعی سائورون پاسخ داد.
در کل فصل اول سریال ارباب حلقهها: حلقههای قدرت (The Lord of the Rings: The Rings of Power) گمانهزنیهای بسیار زیادی در مورد هویت شخصیت شرور داستان یعنی سائورون وجود داشت و قسمت هشتم و پایانی نیز سرانجام این موضوع را آشکار کرد.
متن حاوی اسپویل است!
در کتابهای نوشته جی آر آر تالکین (J.R.R. Tolkien) سائورون پس از شکست خوردن اربابش یعنی مورگوث توسط والار در انتهای عصر اول سرزمین میانه، برای چندین قرن ناپدید شد. او سپس به صورت مخفیانه به این سرزمین بازگشته و سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» نیز به همین داستان میپردازد.
همانطور که برخی از افراد پیشبینی کرده بودند، در قسمت هشتم سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» آشکار شد که در حقیقت، سائورون در تمام مدت در جلوی چشم همه مخفی شده است. این قسمت مشخص میکند که هالبرند در حقیقت همان سائورون است.
سائورون کیست؟
همانطور که در قسمت هشتم سریال آشکار شد، هالبرند با بازی چارلی ویکرز (Charlie Vickers) همان سائورون است و هیچ جای شک و تردیدی نیز وجود ندارد. در کتابهای تالکین، سائورون توانایی تغییر شکل را دارد و در عصر دوم نیز خودش را به شکل مردی فانی در میآورد که کاملا متناسب با پروژه بازگشتش به قدرت در سرزمین میانه است.
چه زمانی سائورون به هالبرند تبدیل شد؟
پایان فصل اول سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» اطلاعات چندانی در مورد سائورون قبل از ملاقات او با گالادریل در دریا در قسمت دوم نمیدهد. با این حال، ما میدانیم که پس از شکست مورگوث در جنگ خشم (War of Wrath)، سائورون پروژه ساخت اورکها را شروع میکند و در همان زمان نیز موریوندور یا همان آدار بر این باور است که سائورون را کشته است. با این حال، همه ما میدانستیم که او اشتباه میکند و سائورون همچنان زنده است.
باور بر این است که سائورون پس از مرگ بدن فیزیکی خودش، به دنبال بدست آوردن دوباره قدرتش بوده است. خشم او نسبت به آدار مطمئنا بر این دلالت دارد که مرگش تجربه ناخوشایند و دردآوری برای او بوده است. قبل از اتفاقات سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» نیز سائورون بدنی فیزیکی داشته است. او نشان پادشاهی سرزمینها جنوبی را از آخرین پادشاه این سرزمین که حدود ۱۰۰۰ سال قبل از خط زمانی سریال فوت کرده، بر میدارد و هویت هالبرند را برای خودش میگیرد.
با توجه به صحبتهای دوئلر (Dweller) در همین قسمت پایانی، سائورون احتمالا در زمان غیبتش در سرزمین رون (Rhûn) حضور داشته است، سرزمینی که در شرق دور سرزمین میانه و تحت تسلط مردانی متخاصم قرار دارد. حضور سائورون در این سرزمین، دلیلی منطقی برای ظاهر انسانی او محسوب میشود و همچنین ثابت میکند که چطور گالادریل با وجود جستجوی گسترده خود نتوانست او را پیدا کند. از سوی دیگر، در کتابهای تالکین آمده که سائورون پس از اینکه حلقهاش توسط ایسیلدور گرفته میشود، به رون میگریزد.
نقش سائورون در اتفاقات فصل اول چیست؟
ارباب تاریکی در تمام این مدت تحت عنوان هالبرند در اتفاقات بسیار مهمی از فصل اول سریال نقش داشته است. او در ابتدا با گالادریل ملاقات میکند، سپس مشکلاتی را در نومنور ایجاد کرده و به دنبال آن است تا پیروانی که به او خیانت کردهاند را به سزای اعمالشان برساند. او همچنین باعث شکلگیری کوه موردور میشود و سپس با تحت تاثیر قرار دادن الفها، حلقههای قدرت را میسازد. مطمئنا او از قبل برای تمام این اتفاقات برنامهریزی داشته است.
نجات دادن گالادریل باعث شد تا اعتماد این الف بلند پایه را جلب کند چراکه سائورون برای وارد شدن به قلمروی الفها نیاز به اعتماد و دوستی یک الف داشته است. پس ملاقات او با گالادریل تصادفی نبوده است. او با حضور در جزیره نومنور توانست اختلافات سیاسی میان آنها را گستردهتر کند و با حمله به سرزمینهای جنوبی توانست از آدار انتقام بگیرد. در ادامه او به دلیل آسیبی که داشت به اریگون روانه شد و بدون شک، این آسیب و جراحت او از قبل برنامهریزی شده است.
آیا سائورون واقعا از گناهان قبلی خود پشیمان است؟
یکی از جذابترین و شگفتانگیزترین جنبههای قسمت پایانی فصل اول سریال، پشیمانی سائورون نسبت به اعمال گذشته خودش است. او در صحبت با گالادریل، مورگوث را محکوم میکند و از تمایل خود برای اصلاح سرزمین میانه و همچنین جبران آسیبهای وارد شده توسط مورگوث میگوید.
با اینکه ممکن است سائورون از مورگوث متنفر شده باشد اما تمایل او برای اصلاح سرزمین میانه به معنای حکومتی ظالمانه و دیکتاتوری بر طبق خواسته او است. رویای سائورون برای حل مشکلات سرزمین میانه نیز به معنای آن است که او بر تمام نژادها حکمفرمانی کند. از سوی دیگر، برنامه سائورون برای ساخت حلقه قدرت در راستای کنترل کردن سرزمین میانه از طریق زور است.
پس بدون شک، سائورون پشیمان یا فرد خوبی نشده است بلکه اشتباهات گذشته خودش را متوجه شده و حالا به دنبال آن است تا جایگاه خالی اربابش را از آن خود کند. تمایل سائورون برای تبدیل شدن به ناجی بزرگ سرزمین میانه نه تنها دروغی به گالادریل بلکه به خود او است. نباید فراموش کرد که سائورون همیشه به دنبال قدرت، کنترل و سلطه است.
قدرت هالبرند چقدر است؟
دوئلر، نومد و آستیک بر این باور هستند که آن فرد غریبه (Stranger) در حقیقت همان سائورون است و هنوز نیز تمام قدرتهای مایایی خودش را بدست نیاورده است. با این حال، آنها فرد اشتباهی را به عنوان سائورون در نظر گرفتهاند. در هر صورت، این بخش از سریال به ما نشان میدهد که ممکن است مایاها از جمله سائورون گاهی اوقات همه قدرت خود را در اختیار نداشته باشند.
در پایان فصل اول سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» کاملا مشخص است که سائورون یا همان هالبرند هنوز قدرت کامل خودش را در اختیار ندارد اما با وجود همین قدرت نصف و نیمه خودش نیز همچنان تواتمند به نظر میرسد.
او جلوی گالادریل ایستادگی کرد و توهمی در ذهن او شکل داد. تاثیرگذاری او روی کلریمبور و الهام ساخت حلقههای قدرت نیز از جمله قدرتهای او به شمار میروند. با این حال، تکیه سائورون روی فریب دادن دیگران به معنای آن است که او هنوز توانایی کامل خودش را بدست نیاورده است.
چرا سائورون به نجات الفها کمک کرد؟
در سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» آشکار میشود که نور والینور درون الفها در حال تحلیل رفتن است و این به معنای مرگ آنها است. آنها باید سرزمین میانه را ترک کنند یا اینکه با استفاده از میتریل بتوانند این نور درونی خود را افزایش بدهند.
در ناامیدانهترین لحظات، هالبرند به کلبریمبور میگوید که از میتریل به عنوان آلیاژ استفاده کند و بتواند یک یا دو شیء برای نجات الفها بسازد. در حقیقت، این هالبرند بود که به جای تاج، پیشنهاد استفاده از حلقه را میدهد و همین راهنماییهای او هستند که باعث میشوند کلریمبور بتواند راه حلی برای نجات الفها پیدا کند.
آیا او از روی نیت خوب به الفها کمک کرده است؟ مطمئنا خیر. هالبرند یا سائورون با کمک به کلریمبور در خلق حلقهها، باعث شروع مجموعه رویدادهایی میشود که به سلطه او بر سرزمین میانه کمک میکنند. در کتابهای تالکین نیز این سائورون بوده که در ظاهر آناتار ساخت حلقهها را به کلبریمبور الهام کرده است. هدف اصلی او نیز از این کار، در اختیار گرفتن صاحبان ۱۹ حلقه قدرت با استفاده از حلقه اصلی خودش است.
آناتار کجاست؟
در کتابهای تالکین، سائورون در ظاهر آناتار (ارباب هدایا) برای الفها ظاهر میشود و آنها را برای ساخت حلقهها راهنمایی میکند. پس از اینکه او از سرزمین الفها میرود و حلقه اصلی را در دستان خودش میکند، الفها متوجه میشوند که آناتار در حقیقت همان سائورون بوده است.
در سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» شخصیت آناتار به تصویر کشیده نشده و در حقیقت، نقش او با شخصیت هالبرند یکی شدهاند. از سوی دیگر، تاکنون سه حلقه برای الفها ساخته شده و در فصل دوم باید شانزده حلقه دیگر برای انسانها و دورفها نیز ساخته شود.
این به معنای آن است که سائورون نمیتواند دوباره به عنوان هالبرند وارد سرزمین الفها شود چراکه حالا گالادریل و الروند از هویت واقعی او خبر دارند. به همین دلیل او باید بار دیگر به صورت مخفیانه به ارگیون باز گردد و این احتمال وجود دارد که در فصل بعد او را به ظاهر آناتار ببینیم.
آیا سائورون واقعا عاشق گالادریل است؟
از همان ابتدای ملاقات شخصیت گالادریل و هالبرند، آنها جذبه بسیار خوبی با یکدیگر داشتند و باور بر این بود که عشق بین آنها جرقه زده است و این موضوع پس از نبرد تیرهاراد بیشتر به چشم آمد. با این حال، گالادریل پس از متوجه شدن هویت واقعی هالبرند، تمام عشق و علاقهاش از بین رفته اما سائورون همچنان به گالادریل علاقهمند است.
سائورون به گالادریل پیشنهاد میدهد تا ملکه سرزمین میانه باشد و در کنار او بر این سرزمین حکومت کند و به نظر میرسد که این پیشنهاد او واقعا جدی و از ته دل بوده است. از سوی دیگر، سائورون هیچ احتیاجی به کمک گالادریل برای بدست آوردن کنترل روی سرزمین میانه ندارد، پس میتوان گفت که او واقعا گالادریل را دوست دارد.
به نظر میرسد که فصل دوم سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» نیز همچنان به عشق میان این دو کاراکتر اصلی بپردازد، عشقی که ظاهرا یک طرفه شده و باعث میشود تا دشمنی آنها در ادامه داستان پیچیدهتر و مهیجتر باشد.
سائورون در موردور به دنبال چیست؟
در پایان فصل اول سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» سائورون به موردور سفر میکند. او در ابتدا باید با آدار به جدال بپردازد و سپس خودش را نه تنها به عنوان شاه سرزمینهای جنوبی بلکه به عنوان لرد موردور ثابت کند.
این احتمال میرود که فصل دوم سریال به ساخت حلقه اصلی سائورون و همچنین برج او به نام باراد دور (Barad-dûr) نیز بپردازد. همانطور که در بالا ذکر کردیم، برنامه سائورون برای ساخت حلقههای قدرت هنوز در ابتدای راه قرار دارد و او باید حلقههای بیشتری را بسازد. البته این احتمال وجود دارد که سریال به ساخت دیگر حلقهها نپردازد و مستقیم به سراغ جنگ بین سائورون و الفها برود.
فرد غریبه واقعا کیست؟
در اولین قسمت از فصل اول سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» توپی آتشین از آسمان به زمین برخورد میکند و فردی تازه را نشان میدهد که با هارفوتها دوست میشود اما جادوی کنترل نشده و قدرتمند او مدام به این موجودات ریز جسه آسیب وارد میکند.
سریال از همان ابتدا سعی کرده تا بینندهها را متقاعد کند که این شخص در حقیقت همان سائورون است و در قسمت پایانی نیز حتی او را به نام سائورون خطاب میکند. در قسمت هشتم فصل اول سریال، دوئلر، نومد و آستیک سرانجام به این فرد غریبه میرسند و شروع به پرستش او میکنند. اما پس از اینکه مدتی را در کنار او میگذرانند، متوجه اشتباه بزرگ خود میشوند و میفهمند که او سائورون نیست.
در سریال به طور واضح نام این فرد غریبه مشخص نمیشود و تنها از او به عنوان ایستاری (یا همان جادوگر) یاد میکنند. در دنیای ارباب حلقهها، جادوگران دیگری نیز همچون راداگاست قهوهای، سارومان سفید و جادوگران آبی نیز وجود دارند اما باور بر این است که این فرد غریبه در حقیقت همان گندالف است. موی خاکستری، ریش بلند و همچنین لباس خاکستری رنگ فرد غریبه همگی حاکی از آن هستند که او در حقیقت گندالف خاکستری است و دوستی او با هارفوتها نیز نشانه دیگری از صمیمت او با هابیتها در عصر سوم به شمار میرود.
کاراکتر گندالف خاکستری در تمام کتابها و فیلمها از جمله محبوبترین کاراکترها به شمار میرود و بدون شک، سازندگان سریال نیز از این محبوبیت باخبر هستند و حتما از این کاراکتر در سریال استفاده کردهاند. در هر صورت، با قاطعیت میتوان گفت که فرد غریبه در فصل اول سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» همان گندالف است. البته او هنوز زندگی قبلی خودش یا حتی اسمش را به یاد نمیآورد.
چه کسی گندالف را به سرزمین میانه فرستاده است؟
فرد غریبه یا همان گندالف هنوز به خوبی حافظه خودش را بدست نیاورده و از هدفش برای حضور در سرزمین میانه آگاهی ندارد و حتی خاستگاه خودش را نمیداند اما با توجه به نوشتههای تالکین، میتوان دلیل حضور او در سرزمین میانی را دانست. بنابر این نوشتهها، زمانی که قدرت سائورون بیشتر میشود، پنج ایستاری توسط والار به سرزمین میانه فرستاده میشوند. هدف آنها درگیری مستقیم با سائورون نیست بلکه آنها وظیفه راهنمایی و هدایت مردم سرزمین میانه به سمت پیروزی علیه تاریکی را دارند.
در فیلمهای ارباب حلقهها، گندالف و دیگر جادوگران به عنوان موجوداتی بسیار دانا شناخته میشوند که از مدت حضور خود در این سرزمین دانش بسیار زیادی کسب کردهاند اما تالکین در نوشتههای خود آورده که آنها به هنگام حضور اولیه خود همانند بچههای تازه به دنیا آمده هستند و باید همه چیز را از نو یاد میگرفتند.
به نظر میرسد که از دست دادن حافظه، از جمله عوارض جانبی سفر از والینور به سرزمین میانه است. در هر صورت، گندالف توسط والار به سرزمین میانه فرستاده شده تا به انسانها و الفها و دیگر نژادها برای شکست سائورون کمک کند.
آیا حضور گندالف در سریال باعث تناقض داستانی میشود؟
اتفاقات سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» در عصر دوم سرزمین میانه جریان دارد، هر چند به دلیل جذابتر شدن داستان، خط زمانی اتفاقات فشردهتر شدهاند. به عنوان مثال، در کتابها ایسیلدور تا هزار سال پس از ساخت حلقهها به دنیا نیامده اما در سریال، این گونه نیست.
با این حال، در کتابهای جی آر آر تالکین، جادوگران از جمله گندالف تا عصر سوم به سرزمین میانی فرستاده نمیشوند. به همین دلیل، ماجراجویی گندالف و نوری در عصر دوم سرزمین میانی با کتابهای تالکین در تناقض قرار دارد و باید فصل دوم سریال توضیحاتی را در این رابطه ارائه کند. البته برخی از منابع اظهار داشتند که قبل از عصر سوم و در عصر دوم، گندالف سفری به سرزمین میانه داشته است.
این احتمال نیز وجود دارد که فرد غریبه یکی دیگر از جادوگران همچون سارومان سفید یا راداگاست قهوهای باشد اما این احتمال بسیار کم است چراکه نشانهها چیز دیگری را میگویند. از سوی دیگر، این احتمال نیز میرود که فرد غریبه یک ایستاری دیگری باشد که در کتابهای تالکین از او نامی آورده نشده و در عصر دوم سرزمین میانی و قبل از دیگر جادوگران به اینجا فرستاده شده است.
آیا در فصل دوم سریال جادوگران بیشتری حضور خواهند داشت؟
با توجه به اینکه ورود فرد غریبه یا همان گندالف به سرزمین میانه از تمام سرزمینهای جنوبی و همچنین لیندون قابل مشاهده بود، اینکه جادوگران دیگری نیز به همراه او وارد این سرزمین شده باشند و کسی آنها را ندیده باشد، واقعا بعید به نظر میرسد.
با این حال، این به معنای آن نیست که هیچ جادوگر دیگری در فصل دوم سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» حضور نخواهد داشت. در کتابهای تالکین نیز جادوگران همزمان به سرزمین میانه فرستاده نشدند و آنها با فاصله زمانی از یکدیگر به اینجا آمدند و این احتمال وجود دارد که در فصلهای بعدی نیز شاهد جادوگران دیگری باشیم.
سرزمین رون کجاست؟
در پایان فصل اول سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» ایستاری یا گندالف به همراه نوری راهی سرزمین رون میشود تا در آنجا بتواند به جوابهای بیپاسخ خود دست پیدا کند. در کتابهای تالکین، اطلاعات اندکی در مورد سرزمین رون وجود دارد. رون کلمهای از زبان الفها به معنای شرق است و تالکین نیز داستانهای زیادی در مورد این بخش از سرزمین میانه روایت نکرده است.
هر چند، نوشتههای تالکین حاکی از آن هستند که الفها و انسانها همگی در شرق به دنیا آمدهاند. این منطقه نیز در نهایت تحت سلطه نیروی تاریکی در آمده چراکه از نور والار در سمت غرب بسیار فاصله داشته است. همین نیز سبب شده تا سرزمین رون به پناهگاهی برای مورگوث و سائورون تبدیل شود.
ایسترلینگها نیز انسانهای سرزمینهای رون به شمار میروند که از مورگوث پیروی کردند و در ادامه نیز سائورون را به عنوان ارباب خود انتخاب کردند. یکی از نازگولهای سائورون نیز خامول ایسترلینگ نام دارد و یکی از شاهان مردم این سرزمین بوده و توسط قدرت حلقه به فساد کشیده شده است. در هر صورت، به نظر میرسد که فصل دوم سریال بتواند اطلاعات بیشتری را از سرزمین رون برای بینندهها و طرفداران آشکار کند.
ساخت سه حلقه الفها
در پایان فصل اول سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» سرانجام ساخت سه حلقهها الفها به تصویر کشیده شده بود. البته هنوز دیگر حلقهها که شامل ۱۶ حلقه دیگر برای انسانها و دورفها و همچنین حلقه اصلی سائورون است باید ساخته شوند.
در سریال «حلقههای قدرت» آشکار میشود که الفها در حال ناپدید شدن یا مرگ هستند و برای اینکه جلوی نابودیشان گرفته شود، باید سرزمین میانه را ترک کنند یا اینکه راهحلی برای این مشکل خود بیابند. کلریمبور آهنگر مشهور الفها راهحلی احتمالی را پیدا میکند. او با استفاده از مقدار اندکی سنگ میتریل از دورفها به دنبال ساخت یک تاج است تا بتواند جان همه الفها را نجات بدهد.
با این حال، کلریمبور تحت تاثیر هالبرند یا همان سائورون، نقشه خود را تغییر میدهد و به جای تاج، حلقه میسازد. لازم به ذکر است که داستان به نمایش در آمده در مورد ساخت حلقهها در سریال با کتابهای تالکین متفاوت است اما جهت هر دو داستان به یک سو است.
کلریمبور چطور سه حلقه الفها را ساخت؟
کلریمبور یکی از بزرگترین آهنگران تاریخ به شمار میرود اما حتی او نیز نتوانست راهحلی برای استفاده از میتریل پیدا کند. با این حال، سائورون در ظاهر هالبرند به کلریمبور کمک کرد تا بتوانند از میتریل به عنوان آلیاژ استفاده کنند و حلقهها را بسازند. ایده اصلی ساخت تاجی از میتریل بود که بر سر شاه الفها یعنی گیل گالاد قرار بگیرد اما منبع اندک میتریل باعث شد تا کلریمبور به جای تاج، به سراغ ساخت حلقه برود.
گالادریل نیز این ایده را مطرح کرد که به جای یک حلقه باید سه حلقه ساخته شود چراکه او از هویت واقعی هالبرند باخبر شده بود و متوجه شد که الفها فریب خوردهاند و نباید این همه قدرت تنها در اختیار یک فرد باشد. او بر این باور است که یک حلقه باعث خلق حاکمی ظالم میشود و دو حلقه نیز سبب ایجاد اختلاف میگردد اما سه حلقه میتواند تعادل را در تصمیمگیری برقرار کند.
چرا از جواهرات فینور در حلقههای الفها استفاده شد؟
سه حلقه الفها به نام ویلیا، ننِیا و ناریا شناخته میشوند و بر روی هر کدام از آنها نیز سه گوهر از جواهرات سیلماریلز قرار گرفته است. این جواهرات اندکی از نور دو درخت والینور را در خود دارند و جزو زیباترین اشیاء سرزمین میانه شناخته میشوند و مورگوث به شدت خواهان آنها است.
از آنجا که این جواهرات قدرت فناناپذیر قلمروی والینور را در خود دارند، باعث شدند تا حلقههای الفها توانایی کنترل جریان زمان را داشته باشند. در هر صورت، آنها به طور موثری جلوی نابودی الفها را گرفتند و باید دید که در فصلهای بعدی چه اتفاقاتی حول این حلقهها رخ خواهد داد.
چرا حلقههای الفها با یکدیگر متفاوت هستند؟
حلقههای الفها بر اساس گوهری که بر روی خود دارند، نامگذاری شدهاند. حلقه با گوهر قرمز رنگ به نام ناریا شناخته میشود و نِنیا حلقه با گوهر سفید و ویلیا حلقه با گوهر آبی هستند. البته باید گفت که در سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» هر سه حلقه از میتریل ساخته شدند اما در کتابهای جی آر آر تالکین، تنها برای ساخت حلقه نِنیا از میتریل استفاده شده است.
حلقههای الفها چه قدرتهایی دارند؟
هر کدام از حلقههای الفها توانایی جلوگیری از ناپدید شدن و نابودی الفها را دارند و همین نیز باعث شده تا این حلقهها برای حضور این موجودات در سرزمین میانی بسیار حیاتی باشند. آنها قدرتهای متفاوتی دارند و همین نیز باعث شده تا آنها ابزارهای بسیار مهمی علیه سائورون باشند.
حلقه ناریا باعث الهام بخشیدن به افراد برای مقابله با ستم میشود. حلقه نِنیا موجودات را از دید شیطان پنهان میکند و حلقه ویلیا نیز قدرت درمان را در اختیار دارد. مطمئنا در فصل دوم سریال بیشتر به این حلقهها و قدرتهای آنها پرداخته خواهد شد.
چه کسی سه حلقه الفها را در اختیار دارد؟
بنابر نوشتههای تالکین، حلقههای ویلیا و ناریا در ابتدا در اختیار شاه اعظم الفها یعنی گیل گالاد قرار میگیرد و او نیز یکی را در اختیار الروند و دیگری را در اختیار لردی دیگر به نام سیردان قرار میدهد.
با این حال، در نوشتههای تالکین سرنوشت حلقه نِنیا اندکی نامشخص است اما در فیلمهای ارباب حلقهها ساخته پیتر جکسون (Peter Jackson) این حلقه در عصر سوم در دستان گالادریل دیده میشود. پس این احتمال وجود دارد که در سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» نیز یکی از حلقهها در اختیار گالادریل قرار بگیرد.
چرا سائورون به ساخت حلقههای الفها کمک کرد؟
سه حلقه الفها از جمله سلاحهای قدرتمندی به شمار میروند که میتوانند علیه سائورون استفاده شوند، پس جای سوال دارد که چرا خود سائورون در ساخت این حلقهها به کلریمبور کمک کرده است. باید گفت که سائورون در ابتدا به دنبال ساخت تاج یا یک حلقه یگانه بوده و احتمالا قصد داشته تا آن را برای خودش به سرقت ببرد اما پس از اینکه هویتش برای گالادریل آشکار میشود، برنامهاش تغییر میکند.
در هر صورت، او اکنون نحوه ساخت حلقههای قدرت را میداند و مطمئنا در فصل دوم سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» به دنبال ساخت حلقههای بیشتر و همچنین حلقه اصلی خودش خواهد بود.
سوالات متداول درباره قسمت آخر سریال ارباب حلقهها
- سائورون در سریال ارباب حلقهها کیست؟ هالبرند همان سائورون است.
- آیا سائورون واقعا گالادریل را دوست دارد؟ بله.
- آیا هویت واقعی فرد غریبه آشکار شد؟ به احتمال بسیار زیاد او گندالف است.
- چه کسی گندالف را به سرزمین میانه فرستاده است؟ والار یا والاها.
- سرزمین رون کجاست؟ در شرق بسیار دور سرزمین میانه.
- سه حلقه الفها در دستان کیست؟ گالادریل، الروند و سیردان.
- نام و قدرت سه حلقه الفها چیست؟ نِنیا با قدرت پنهان کردن افراد از نگاه شیطان، ناریا با قدرت الهام بخشیدن و ویلیا با قدرت درمان.
در این مطلب به بررسی تمام جزییات مهم و اطلاعات آشکار شده از قسمت پایانی فصل اول سریال «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت» و همچنین احتمالات داستانی در فصل دوم پرداختیم. نظر شما در مورد این سریال چیست؟
منبع: اسکرین رنت