هاست پرسرعت
خودرو

وزیر صمت: تنها نگرانی واردات خودرو مسئله تأمین ارز است

وزیر صمت: تنها نگرانی واردات خودرو مسئله تأمین ارز است

عباس علی آبادی وزیر صمت در سفر به استان سمنان از صنایع برق و خودروی این استان بازدید کرد و سخنانی در مورد توسعه حمل و نقل برقی و بحث واردات خودرو انجام داد.

به گزارش gsxr و به نقل از “ایسنا”،عباس علی‌آبادی در حاشیه بازدید از فاز دوم نیروگاه سمنان در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت برای واردات خودرو گفت: در تولید ارز کمتری استفاده می‌کنیم چرا که بیشتر هزینه‌ها ریالی است ولی امیدواریم با توسعه صنعتی مبتنی بر صادرات بتوانیم جبران این بحث را داشته باشیم و نیاز را برطرف کنیم.

وی در خصوص ارتقاء موتور خودروها با توجه به میزان مصرف بنزین آنها اظهار کرد: بزرگترین کاری که در وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال آن هستیم همین موضوع است. ضمن این‌که توسعه خودروهای برقی را مورد توجه قرار داده‌ایم چرا که این خودروها اساسا سوخت مصرف نمی‌کنند و می‌توان انرژی آنها را از طریق نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و حرارتی با راندمان بالا تامین کرد و این موضوع یک راهبرد کلی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

به گفته وی برای بهبود راندمان خودروهای بنزینی نیز برنامه اساسی داریم اتفاق‌هایی که در خودروهای جدید نیز اتفاق افتاده این مساله را نشان می‌دهد و ما به سمت تولید با استانداردهای روز دنیا حرکت می‌کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: یک ماشین سایز اقتصادی می‌تواند چهار لیتر بنزین مصرف کند اما یک ماشین با سایز بزرگتر مصرف بالاتری دارد آنچه مهم است تامین نیاز و تقاضا با توجه به استانداردها است.

 علاوه بر این عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشستی با شماری از فعالان اقتصادی حوزه تولید خودرو در شهرک صنعتی سمنان اظهار کرد: امروز در حوزه خودرو در رنسانس و دوره خاصی قرار داریم و اگر شرایط را درک کنیم، اتفاقات خاصی در این حوزه می‌افتد.

وی ادامه داد: اگر از این شرایط عبور کنیم دیگر نمی‌توانیم به آن برسیم و در راهبردهای بخش خودرو باید تمام تمرکز ما بر تولید خودروهای برقی و واردات آن قرار گیرد.

 وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه زیرساخت‌های کشور در زمینه توسعه خودروهای برقی به‌خوبی وجود دارد و نگرانی خاصی در این زمینه دیده نمی‌شود، گفت: ظرفیت و بازار خوبی در حوزه برق وجود دارد و چالش اصلی امروز افزایش قابل‌توجه مصرف سوخت‌های فسیلی است که باید مدیریت شود.

علی‌آبادی ادامه داد: باید با توسعه خودروهای برقی از شرایط قابل‌توجه امروز گذر کرد و اقتصاد کشور با تدابیر جدید حفظ شود.

وی عنوان کرد: همه باید کمک کنند تا تحولی در حوزه حمل و نقل در کشور صورت گیرد و خودروهای سواری تجاری و سنگین با شرایطی که مهیا می‌شود از سامانه‌های برقی استفاده کنند و دولت از این مسأله حمایت می‌کند.

 وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: کشور به لحاظ دانش و فناوری توانمند است و همه پلتفرم‌ها نیز برای ترویج خودروهای برقی آماده شده‌اند و حتی بانک‌ها هم در این زمینه آماده هستند.

علی‌آبادی تأکید کرد: حتی اگر برق را به مدت ۲ سال رایگان در اختیار مصرف‌کنندگان خودروهای برقی قرار دهیم، باز هم به‌شدت برای کشور به‌صرفه است.

وی با بیان اینکه برای خروج از بن‌بست تأمین انرژی با هزینه‌های بالا باید به سمت ترویج استفاده از خودروهای برقی پیش رفت، گفت: استفاده از خودروهای برقی هزینه‌ها را تا یک‌پنجم نسبت به سوخت جهانی کاهش می‌دهد و اگر بنزین ۷۰ یا ۸۰ سنتی را در نظر بگیریم، این هزینه‌ها به یک‌هفتم می‌رسد؛ چراکه در این زمینه صرفه‌جویی قابل‌توجهی در مصرف سوخت و کاهش هزینه‌های کلان کشور انجام می‌شود.

میانگین امتیازات ۳ از ۵

از مجموع ۱۳ رای

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا