ردهبندی کیفیتی خودروسازان چینی در سال ۲۰۲۲؛ چری جتور و بائوجون در قعر جدول!
ردهبندی کیفیتی خودروسازان چینی در سال ۲۰۲۲؛ چری جتور و بائوجون در قعر جدول!
به تازگی ردهبندی کیفیتی خودروسازان چینی در سال ۲۰۲۲ منتشر شده و چری جتور که اتفاقاً در کشور ما نیز حضور دارد جزو بدترین شرکتهای چینی بوده است!
اخیراً شبکه کیفیت خودروی چین نتایج مربوط به ردهبندی کیفیتی برندهای خودرویی چین در سال ۲۰۲۲ را منتشر کرده است. در این جدول که مختص خودروهای درونسوز و با انرژیهای جدید است هرچقدر نمره منفی برندی کمتر باشد حاکی از کیفیت بالاتر آن خواهد بود. با توجه به امتیازهای به دست آمده میتوان گفت جوینت ونچر دانگ فنگ-هوندا رتبه اول را بین مطمئنترین برندهای چینی سال ۲۰۲۲ به دست آورده است. شرکتهای فولکسواگن جتا، گک-میتسوبیشی و ولوو نیز بهصورت مشترک در رده دوم ایستاندهاند و شرکتهای هونگچی، دانگ فنگ-فنگ گوانگ، گک-تویوتا، کادیلاک، فاو-تویوتا و فاو-آئودی تکمیل کننده ۱۰ برند باکیفیت بازار چین هستند.
علاوه بر این برندهای جیلی، وولینگ، فوجیان بنز، لینک اند کو، فاو-فولکس واگن، بیوک، سایک مکسوس، دانگ فنگ-فنگ ژینگ، چانگان، تانک، کایروی، سایک-جنرال موتورز شورولت، وی، چانگان لینکلن، چری لندروور، چانگان فورد، چری جگوار، چانگان اوچان، ژنگژو نیسان، سایک-فولکس واگن، هاوال، دانگ فنگ-فنگشن، گک ترامپچی و رووی همگی امتیازی بالاتر از حد متوسط به دست آوردهاند.
اما در طیف مقابل با برندهایی روبرو هستیم که کیفیت و قابلیت اطمینان پایینتری دارند. این خودروسازان چینی شامل چری، فاو بستیون، کایی، چانگان مزدا، چری اکسید، بیجینگ هیوندای و بیجینگ بنز هستند و البته چهار رده آخری نیز به برندهای بائوجون، چری جتور، بایک و سایک اشکودا تعلق دارد. اگرچه جتور حدود ۱۵ درصد از کل فروش چری در سال ۲۰۲۲ را به خود اختصاص داده است اما قرار گرفتن در رده سوم غیرقابلاعتمادترین برندهای چینی سال ۲۰۲۲ نشان دهنده جایگاه نامناسب این شرکت است و چری میبایست نسبت به بهبود کیفیت محصولات خود اقدام کند.
اما در بین برندهایی که محصولاتی با قوای محرکه جدید شامل خودروهای برقی تولید میکنند شرکتهای گک آیون، آرک فاکس، بی وای دی، جیلی ژئومتری، نتا، فیفان، نیو، وویا، ولتمیستر و هایکن جزو مطمئنترین برندهای چینی سال ۲۰۲۲ به شمار میروند. شایان ذکر است شبکه کیفیت خودروی چین اولین پلتفرم پایش شکایات مربوط به کیفیت خودروها در این کشور بوده و توسط مقامات دولتی حمایت میشود. ردهبندی کیفیتی خودروسازان چینی بر اساس ۵ فاکتور شکایات و عیوب، ریسکهای خرابی، قابلیت اطمینان، ایمنی و حفاظت از محیطزیست صورت میپذیرد.