بازی

به زودی شاهد نمایشی از بازی Dead Island 2 خواهیم بود

به زودی شاهد نمایشی از بازی Dead Island 2 خواهیم بود

دیپ سیلور (Deep Silver) و دامباستر (Dambuster Studios)، ناشر و سازنده‌ی Dead Island 2، اعلام کردند که گیمپلی بعدی این بازی در 6 دسامبر (15 آذر) منتشر می‌شود.

همانطور که سازندگان چندی پیش اعلام کردند، عرضه‌ی این عنوان باز هم با تأخیر مواجه شده است و بازی در تاریخ 28 آوریل 2023 (8 اردیبهشت 1402) انتشار می‌یابد تا ایرادات نهایی آن رفع شده باشد. اکنون اما، نمایشی جدید از این بازی در راه است که در ساعت 23:30 روز 15 آذر به وقت تهران (8PM GMT/9PM CET/1PM PT) برگزار می‌شود.

تبلیغات

به گفته‌ی سازندگان، این نمایش بر کاوش سه بازمانده در عمارتی متروکه تمرکز دارد. با توجه به این نکته، احتمالاً از بخش کوآپ بازی رونمایی می‌شود. همچنین، بخشی از این نمایش به تریلری سینمایی و لایواکشن اختصاص دارد.

بازی Dead Island 2 در تاریخ یادشده برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5، پلی استیشن 4، ایکس باکس سری ایکس/اس و ایکس باکس وان عرضه خواهد شد.

علیگیمر غمگینامیر حسینGamer GameoverPouya

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا