10 نکته مهم و کلیدی که قبل از خرید گوشی باید بدانید
10 نکته مهم و کلیدی که قبل از خرید گوشی باید بدانید
نکته اول: اطمینان حاصل کنید که پلمپ گوشی یا جعبه گوشی به هیچ وجه باز نشده باشد.
گوشی هایی که نو باشند، باید جعبه آن ها پلمپ بوده و باز نشده باشد، پس به هیچ عنوان گوشی با جعبه باز شده را خریداری نکنید.
نکته دوم: در هنگام خرید گوشی از فروشنده حتما فرآیند ریجستری را کامل کنید و سپس از مغازه خارج شوید.
از رجیستری به عنوان طرحی برای شناسنامه دار کردن گوشی های موبایلاستفاده می شود و در واقع مالک هر گوشی فقط یک نفر میباشد. به همین دلیل ، بهتر است که پیش از انجام و تکمیل فرآیند رجیستری گوشی خریداری شده، به هیچ عنوان مغازه را ترک نکنید، و هیچ مبلغی هم پرداخت نکنید تا فرآیند ریجستری به درستی انجام شود.
نکته سوم: فاکتورهایی مانند شرکت سازنده، گارانتی و رجیستری را از قلم نندازید.
حتما به این موضوع توجه کنید که از چه شرکت هایی میخواهید خرید خود را انجام دهید و حتما به رزومه؛ سابقه کاری؛ نظرات مشتریان دقت کنید شرکت های معتبر با سابقه کاری بالا مثل دیجی کالا (فروشنده)؛ ترب (موتور جستجو)؛ سیب شرق (واردکننده رسمی تلفن همراه + گارانتی کننده)؛ ایمالز ( موتور جستجو)؛ تکنولایف (فروشنده) و غیره….. این شرکت ها معتبر هستند.
قیمت و خرید گوشی سامسونگ و شیائومی | خرید مستقیم از واردکننده | باگارانتی شرکتی سیب شرق | با قیمت مناسب و رقابتی
نکته چهارم: پردازنده
اولین موردی که جزو مهمترین نکات خرید گوشی نو بهحساب میآید، پردازنده است. درست مانند کامپیوترها و لپتاپها، در گوشیها هم پردازنده نقش بسیار مهمی در عملکرد گوشی ایفا میکند. اگر فقط میخواهید با گوشی از اینترنت و شبکههای اجتماعی استفاده کنید، پردازنده خیلی اهمیت ندارد اما اگر به فکر اجرای بازیها و برنامه سنگین به صورت همزمان و غیره هستید، باید اولویت اول شما پردازنده باشد.
معمولا پردازنده و سی پی یو از نکات مهم قبل خرید گوشی است نکته قابل توجه این است که سخت افزار نقش بسزایی در ارائه سرعت مفید برای کاربر خواهد داشت.
کوالکام
بزرگترین تولیدکننده پردازندههای دستگاههای اندرویدی کوالکام است. این کمپانی چندین پردازنده در چندین سری مختلف تولید میکند. جدیدترین پردازنده آنها پردازنده اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 است. این پردازنده در تمام گوشیهای پرچمدار و ردهبالای اندرویدی که از اواسط سال 2022 عرضه شدند، مورد استفاده قرار گرفته است. سایر پردازندههای این کمپانی در سریهای هشت، هفت، شش، چهار و دو قرار میگیرند.
در مورد پردازندههای کوالکام باید تحقیق بیشتری کنید چرا که صرف اینکه عدد یک پردازنده بالاتر باشد به معنی بهتر بودن آن نیست. برای مثال یک پردازنده جدید سری 7 آنها از پردازنده سری 8 که مثلا 5 سال پیش وارد بازار شده قدرتمندتر است. اما اگر به فکر خرید گوشی موبایل از 7 تا 10 یا 15 میلیون هستید، اکثر آنها از سری 6 یا 7 استفاده میکنند و همانطور که بنچمارکها شما را راهنمای میکنند این سری برای بیشتر کاربران به اندازه کافی قدرتمند هستند.
سامسونگ
سامسونگ، سری اگزینوس را تنها برای محصولات خودش تولید میکند. جدیدترین و بهترین پردازنده اگزینوس سامسونگ، اگزینوس 2200 است که در سری گلکسی S22 مورد استفاده قرار گرفت؛ با این حال بهدلیل عملکرد نهچندان جالب توجه پرچمداران اگزینوس، سامسونگ قصد دارد تا سال 2025 فقط از پردازنده کوالکام در سری S استفاده کند.
اگزینوس همچنین پردازندههای میانرده و پایینرده هم دارد. جدیدترین پردازنده میانرده سامسونگ، اگزینوس 1280 است که در گلکسی A53 و گلکسی A33 استفاده شده است. همچنین پردازنده اگزینوس 850 نیز پردازنده پایینرده آنها است که در گلکسی A13 مورد استفاده قرار گرفته است. در راهنمای خرید گوشی 2023، باید به این نکته توجه کنید.
مدیاتک
مدیاتک یکی دیگر از کمپانیهایی است که بر ساخت تراشههای گوشیهای اندروید تمرکز دارد. بهترین مدلهای این شرکت پردازندههای دیمنسیتی 9000 پلاس و یا 1100 و 1200 هستند و هر گوشی که با این تراشهها عرضه شده باشد، قدرت پردازشی بسیار قابل توجهی خواهد داشت.
نمایندگی گوشی سامسونگ و شیائومی در مشهد | دفاتر خدمات پس از فروش سیب شرق در مشهد
نکته پنجم: رم
رم یا حافظه دسترسی تصادفی، در گوشیهای موبایل همان عملکردی در کامپیوترها دارد را ارائه میکند و محلی برای ذخیره موقت فایلها و اپلیکیشنها است. به طور کلی هرچقدر گوشی شما رم بیشتری داشته باشد فضای بیشتری برای نگهداری فایلها دارد و در نتیجه با سرعت بیشتری کار میکند.
البته سرعت گوشی به نحوه مدیریت حافظه رم هم بستگی دارد و زیاد بودن رم تنها فاکتور مهم نیست. مثلا آیفونهای اپل مانند آیفون 13 با وجود اینکه تنها 4 گیگابایت رم دارد اما از نظر عملکرد جزو بهترین گوشیهای دنیاست چرا که اپل توانسته به بهترین شکل ممکن سیستمعامل و دیگر قطعات مثل پردازنده را برای کار با این مقدار رم بهینهسازی کند.
نکته ششم: فضای ذخیره سازی
مورد بعدی حافظه است. حافظه تاثیر زیادی روی عملکرد گوشی ندارد و کاربرد اصلی آن ذخیرهسازی فایلها و دادههایی است که میخواهید در گوشی ذخیره کنید.به این نکته توجه کنید که ظرفیت گوشی ها به خاطر کیفیت دوربین (عکس و فیلم) افزایش یافته است.
اگر علاقه مند به نگهداری فیلم و عکس در گوشی هستین یا علاقه مند به بازی های دیتا دار سنگین هستین پیشنهاد میکنیم که از فضای ذخیره بالاتری استفاده کنید.
نکته هفتم : اندازه نمایشگر
از دیگر نکات مهم هنگام اندازه نمایشگر است. اگر جزو افرادی هستید که زیاد با گوشی بازی میکنید یا فیلم میبینید پس باید به دنبال یک گوشی با نمایشگر بزرگ باشید. گوشیهای مدرن امروزی با نمایشگرهای حداقل 6.1 و حداکثر 6.8 اینچ وارد بازار میشوند.
LCD
نمایشگرهای LCD تصاویر را با روشنی بالا و رنگهای شاداب و سرزنده نمایش میدهند اما در مقایسه با نمایشگرهای اولد، رنگ مشکی در آنها عمق خیلی زیادی ندارد.
اولد
نمایشگرهای اولد رنگ مشکی را با عمق بیشتری نسبت به LCD نشان میدهند چرا که این نمایشگرها هر پیکسل را به صورت جداگانه کنترل میکنند و هر زمان که رنگ مشکی در تصویر وجود داشت، پیکسلهایی که در آن قسمت از تصویر قرار دارند را خاموش میکنند. به همین دلیل مصرف انرژی آنها از LCD کمتر است. در عوض پنلهای اولد در بحث روشنایی قادر به رقابت با LCD نیستند.
امولد
نمایشگرهای امولد شباهت زیادی به نمایشگرهای اولد دارند با این تفاوت که یک ماتریس وظیفه کنترل نمایشگر را برعهده دارد که نتیجه آن رفرش ریت بالاتر و کنترل دقیقتر بر پیکسلها است.
سوپر امولد
یکی از نقاط ضعف نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد، تصاویر در آن واضح نبودند و به همین علت رنگ سبز از این بین پاک شده اشتراکا از طریق دو رنگ قرمز و آبی به نمایش در می آمد. با عرضه Super AMOLED ها به وسیله کمپانی سامسونگ که در حقیقت نسل ارتقاء یافته AMOLEDها هستند، این معضل برطرف شد. این نمایشگرها باریکتر از نسل گذشته خود هستند، عمر مفید طولانیتری دارند، عملکرد صفحهی لمسی آنها ارتقاء یافته و همچنین در مصرف شارژ باتری در آنها تا ۲۰ درصد صرفهجویی میشود.
نکته هشتم: دوام باتری و سرعت شارژ
گوشیهای امروزی به دو حالت امکان شارژ دارند، سیمی و بیسیم. شارژ بیسیم خیلی راحتتر است اما سرعت کمتری دارد. سرعت شارژ با وات محاسبه میشود. شرکتهای تولیدکننده گوشی در سالهای اخیر تلاش کردند سرعت شارژ بالاتری در اختیار کاربران قرار دهند. برخی گوشیها از شارژ 120 وات پشتیبانی میکنند که به این معنی است که میتوان باتری آنها را ظرف مدت 15 تا 20 دقیقه شارژ کرد.
نکته نهم: باتری
لیتیوم پلیمر(Lithium-Polymer)
یکی دیگر از به روزترین تکنولوژی های مربوط به باتری که تاکنون تولید شده باتریهای لیتیوم پلیمری هستند. قدرت بالا و وزن نسبتاً سبک از مهمترین ویژگی های این باتریها هستند. این نوع باتریها تا حدود ۵۰ درصد عمر مفید بیشتری نسبت به سایر انواع باتریهای شارژشدنی دارند.
دمای پایین بر کارایی این باتری تأثیری ندارد و اگر از باتری این موبایل ها استفاده نشود، باتری تا ماه ها شارژ را حفظ می نماید. داشتن روکش پلاستیکی این باتری باعث ضریب بسیار بالای امنیتی آن شده بهطوری که حتی با سوراخ شدن باتری نیز احتمال آتش گرفتن و انفجار باتری تقریباً صفر است.
نکته دهم: بررسی امکانات صوتی گوشی
گوشیهای هوشمند دشمن اصلی دستگاههای پخش موسیقی محسوب میشوند؛ به طوری که، شرکت اپل رسماً ساخت آیپاد شافل و آیپاد نانو را کنار گذاشت.
درگاه صوتی ۳.۵ میلیمتری
پرطرفدارترین درگاه صوتی جهان سالهای پایانی عمرش را پشت سر می گذارد و این قضیه با داغ شدن بازار گوشیهای هوشمند آغاز شده است. شرکتهایی مثل اپل، اچتیسی، هواوی و موتورولا، این درگاه را از موبایل های هوشمند جدید خود حذف کردهاند؛ البته بیشتر آنها یک مبدل برای درگاه صوتی ۳.۵ میلیمتر در جعبهی تلفنهای خود قرار میدهند.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
gsxr مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.