5 زبان برنامه نویسی برای توسعه وب
5 زبان برنامه نویسی برای توسعه وب
توسعه وب، یکی از حوزههای در حال پیشرفت محسوب میشود و مرتباً فناوریها و چارچوبهای تازهای در این زمینه، عرضه میشوند. شناخت فناوریهای اصلی تقویتکننده وب، اهمیت بسیار زیادی برای تمامی افرادی دارد که قصد دارند توسعه وب را در آینده دنبال کنند. HTML، CSS، جاوا اسکریپت، PHP و روبیآنریلز، جزو مهمترین فناوریها در حوزه توسعه وب شناخته میشوند. هرکدام از این فناوریها، هدف متفاوتی را دنبال میکنند، اما تمامی آنها در کنار یکدیگر، بنیان توسعه وب مدرن را شکل میدهند. در این مقاله قصد داریم تا علاوه بر معرفی این زبانها، در مورد آموزش جامع برنامه نویسی، دوره جامع وب دیزاین و همچنین دوره آموزشی html و Css بیشتر صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
1- زبان HTML (زبان نشانهگذاری ابر متنی)
HTML یک زبان برنامه نویسی است که جهت ایجاد صفحات وب استفاده میشود. این زبان، مبنا و پیکره بسیاری از وبسایتها را تشکیل میدهد و برای ساختاردهی محتوای صفحه وب استفاده میشود. HTML از تگها جهت تعریف عناصر مختلف در صفحه وب مانند هدینگ ها، پاراگرافها، تصاویر و لینکها استفاده میکند.
HTML در طی سالهای مختلف تکامل یافته و نسخههای تازهای از آن بهصورت متناوب، ارائه میشود. آخرین نسخه HTML، HTML5 است که در سال 2014 معرفی شد. HTML5 ویژگیهای تازهای را مانند پشتیبانی چندرسانهای، بهبود معناشناسی و قابلیت دسترسی ارائه میکند.
HTML زبان نسبتاً سادهای محسوب میشود و بسیاری از منابع بهصورت آنلاین برای آموزش جامع برنامه نویسی و بهویژه این زبان وجود دارند. این زبان یکی از جذابترین زبانها برای توسعهدهندگان وب است.
2- زبان CSS (شیوهنامه آبشاری)
CSS یک شیوهنامه آبشاری است که جهت کنترل ارائه یک صفحه وب استفاده میشود. این زبان برای تعریف جانمایی، رنگها، فونتها و اجزاء بصری دیگر یک صفحه وب استفاده میشود.
در CSS، قوانینی تعریف میشوند که برای اجزاء مختلف یک صفحه وب استفاده میشوند. بهطور مثال، میتوان قانونی را تعریف کرد که اندازه فونت کلیه هدینگ ها، 24 پیکسل باشد. میتوان این قوانین را در یک فایل CSS خارجی یا بهطور مستقیم در کد HTML تعریف کرد. تازهترین نسخه CSS، نسخه CSS3 است که در سال 2011 عرضه شد. CSS ابزار بسیار مهمی برای توسعهدهندگان وب محسوب میشود و میتوان وبسایتهای ریسپانسیو و جذابی را با آن ساخت. ازاینرو، فراگیری آموزش html و css از مبتدی تا پیشرفته میتواند برای علاقهمندان این حوزه، مفید باشد.
3- جاوا اسکریپت
جاوا اسکریپت، یک زبان برنامه نویسی است که برای ایجاد صفحات وب بهصورت پویا و تعاملی (اینتراکتیو) استفاده میشود. این زبان برای افزودن قابلیتهایی مانند راستی آزمایی فرم، انیمیشنها و عناصر اینتراکتیو، به کار گرفته میشود. جاوا اسکریپت زبان قدرتمندی است که موردتوجه بسیاری از موتورهای جستجو قرار داشته و برای توسعهدهندگان وب جذاب است.
جاوا اسکریپت با مدیریت مدل شیء سند (DOM) یک صفحه وب عمل میکند. DOM نمایشی از کد HTML بر روی یک صفحه وب است و میتوان از جاوا اسکرپیت جهت اصلاح پویای آن استفاده کرد. فریم ورک ها و کتابخانههای زیادی برای جاوا اسکریپت مانند jQuery، React و AngularJS وجود دارند. این ابزارها سبب سادهتر شدن توسعه برنامههای پیچیده وب میشوند. بنابراین میتوان در آموزش جامع برنامه نویسی و همچنین در طراحی یک دوره جامع وب دیزاین، به آموزش جاوا اسکریپت از صفر تا صد نیز توجه ویژهای داشت.
4- PHP (پیش پردازنده فرامتن)
PHP، یک زبان اسکریپت سمت سرور است که برای ایجاد صفحات پویای وب استفاده میشود. این زبان برای تولید کدهای HTML پویا بر اساس ورودی کاربر و منابع دیگر داده استفاده میشود. PHP با اجرای یک وب سرور و تولید کد HTML عمل میکند. این زبان قابلیت تعامل با پایگاههای داده، سیستمهای فایل و منابع دیگر را جهت ایجاد صفحات پویای وب دارد.
PHP به دلیل سادگی در یادگیری و پشتیبانی گسترده توسط ارائهدهندگان هاستینگ وب، مورد استقبال بسیاری از توسعهدهندگان وب قرار دارد. همچنین فریم ورک ها و کتابخانههای زیادی برای PHP مانند لاراول و کدایگنایتر وجود دارند که توسعه برنامههای پیچیده وب را سادهتر میسازند.
5- روبیآنریلز
روبیآنریلز، یک چارچوب برنامه تحت وب است که با زبان برنامه نویسی روبی نوشته میشود. این زبان برای افزایش سرعت و سهولت هر چه بیشتر توسعه وب با ارائه مجموعهای از ابزارها و قراردادها طراحی میشود.
روبیآنریلز از الگوی معماری مدل- نمایش- کنترلگر (MVC) تبعیت میکند و منطق برنامه را به سه جزء تفکیک میکند: مدل، نمایش و کنترلگر. همچنین این زبان دارای ویژگیهای زیادی مانند انتقال پایگاه داده، روتینگ و احراز هویت است. در نتیجه نیازی نیست تا برنامه نویسان، کدهای دشوار را بارها و بارها بنویسند.
آموزش جامع برنامه نویسی
شما چه تازهکار باشید و یا چه برنامه نویس مجربی باشید، یک دوره آموزش جامع برنامه نویسی میتواند روش بسیار خوبی برای یادگیری مهارتهای تازه و فراگیری جدیدترین اطلاعات از فناوریهای روز باشد. دوره آموزش جامع برنامه نویسی میتواند کلیه مفاهیم اصلی برنامه نویسی را به شما ارائه کند و شما پروژههای واقعی را در این دوره انجام دهید. دورههای بسیار زیادی اعم از توسعه وب و توسعه برنامه موبایل وجود دارند که به شما جهت دستیابی به اهداف شغلیتان کمک میکنند.
دوره جامع وب دیزاین
اگر به توسعه وب علاقه دارید، یک دوره جامع وب دیزاین، مسیر شما را برای ساخت وبسایتهای ریسپانسیو و مدرن سادهتر میکند. شما میتوانید در یک دوره جامع وب دیزاین، با زبانهای HTML، CSS و جاوااسکریپت آشنا شوید و با فریم ورک های شاخ مانند بوت استرپ و ری اکت آشنا شوید.
دوره آموزشی html و Css
اگر به دنبال یادگیری توسعه وب هستید، حتماً در دوره آموزشی html و Css شرکت کنید. به دنبال دورهای باشید که تمرینات و پروژههای تعاملی را جهت بهبود مهارتهای شما پیشنهاد میکند. شما باید از تجربه مدرس و تواناییها او مطلع باشید و از نظرات کسانی که در این دوره آموزشی html و Css شرکت کردند، استفاده کنید. حضور در دوره آموزشی html و Css تنها شروع مسیر شما ست. در ادامه مسیر، شما باید زبانها و فریم ورک های دیگر را جهت ساخت وبسایتهای پویا و پیچیده فرابگیرید.
سخن پایانی
ما در این مقاله، به معرفی پنج زبان برنامه نویسی جهت توسعه وب و همچنین ویژگیهای دوره آموزشی html و Css، دوره جامع وب دیزاین و آموزش جامع برنامه نویسی اشاره کردیم. بدیهی است که شما باید به معیارهای مختلفی جهت انتخاب بهترین دوره آموزش جامع برنامه نویسی و آموزشهای دیگر توجه کنید. اما در مجموع، حضور در دورههای آموزشی مفید، تأثیر بسیار مثبتی برای شما جهت یادگیری هر چه بیشتر زبانهای برنامه نویسی و توسعه وب دارد.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
gsxr مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.