هاست پرسرعت
فناوری

یافته جدید دانشمندان آلمانی درباره روند کند کردن پیری انسان

یافته جدید دانشمندان آلمانی درباره روند کند کردن پیری انسان

گروهی از دانشمندان آلمانی ممکن است سرانجام رمز کند کردن روند پیری انسان را کشف کرده باشند.
 
به گزارش gsxr و به نقل از بی‌جی‌آر، بر پایه مطالعه جدیدی که در نشریه نیچر منتشر شده است، محققان دانشگاه کلن در آلمان موفق به کشف بزرگی در رونویسی ژنی شده‌اند که می‌تواند کلید شناسایی فرایند پیری باشد.
 
علاوه بر این، این کلید ممکن است شکل‌پذیر باشد و برای ما این امکان را فراهم بیاورد که از فرآیندهای خاصی برای معکوس کردن تغییرات ناشی از رونویسی ژن استفاده کنیم. این یافته کلیدی مربوط به فرآیندی می‌شود که توسط RNA برای کپی کردن قطعه‌های DNA استفاده می‌شود. این پژوهشگران دریافتند که با بالا رفتن سن انسان، این فرآیند سرعت می‌گیرد و دقت آن کاهش می‌یابد و از اینرو بیشتر مستعد خطا می‌شود.
 
دکتر آندریاس به‌یر، یکی از پژوهشگران شرکت‌کننده در این مطالعه جدید، به یورونیوز گفت که مطالعات قبلی همه بر این موضوع تمرکز داشته‌اند که چرا انسان‌ها پیر می‌شوند و کدام ژن‌ها در طول این فرآیند خاموش و روشن می‌شوند. اما، به‌یر می‌گوید که همچنان این پرسش باقیست که چگونه فرآیند رونویسی با افزایش سن تغییر می‌کند – پرسشی که می‌تواند برای کند کردن روند پیری انسان مفید واقع شود.
 
به‌یر و همکارانش بر این باورند که رونویسی ژن یک قطعه بنیادین از این پازل است. این فرآیند کپی شدن DNA توسط RNA را مستقیماً می‌بیند، و اگر به نحوی در این کپی کردن اشتباه کند و آن را به یک کپی ناقص پر از خطا تبدیل کند، در این صورت اطلاعات ژنتیکی حیاتی مورد نیاز برای ساخت پروتئین‌های سلول‌های بدن را مخدوش می‌کند.

یافته جدید دانشمندان آلمانی درباره روند کند کردن پیری انسان
 

 
اگر یک تکه مملو از خطا از DNA اطلاعات بدی را تولید کند، ارزیابی پروتئین‌ها از سلامت و عملکرد کلی سلول‌ها مبتنی بر اطلاعات ناقص خواهد شد. پروتئین‌ها را به‌عنوان محرک هدف سلول‌ها در نظر بگیرید، اگر آنها اطلاعات بی‌نقصی تحویل ندهند، در طی فرایند چیزی را به هم خواهند ریخت.
 
این رونویسی ناقص می‌تواند یکی از عوامل کلیدی در کند کردن پیری انسان باشد. اما چگونه می‌توان چیزی مانند RNA را از بد انجام دادن وظایفش باز داشت؟ به‌یر و تیمش دریافتند که یکی از راه‌های انجام این کار ممکن است با داشتن یک رژیم غذایی کم کالری مرتبط باشد.
 
تحقیقات قبلی نشان داده است که چگونه رژیم غذایی و نحوه سیگنال‌های بدن برای انسولین می‌تواند بر روند پیری در برخی حیوانات تأثیر بگذارد، و حتی گاهی اوقات پیری را کاهش داده و طول عمر حیوان را افزایش دهد. به‌یر و تیمش روی مگس‌های میوه، موش‌ها و کرم‌هایی که از نظر ژنتیکی برای مهار سیگنال‌دهی انسولین تغییر داده شده بودند، آزمایش کردند.
 
این حیوانات 10 تا 20 درصد بیشتر از همتایان غیر جهش‌یافته‌شان – یعنی موش‌هایی که در رژیم غذایی کم کالری قرار گرفته بودند – عمر کردند. آنها همچنین این تحقیق را در خون انسان آزمایش کردند و دریافتند که واکنش مشابهی دارد، RNA روند رونویسی خود را کند کرده و خطاهای کمتری ایجاد می‌کند.
 
این امکان وجود دارد که این فرآیند را بتوان تغییر داد تا به کاهش روند پیری انسان و حتی به جلوگیری از بروز بیماری‌های پایان‌دهنده عمر مانند سرطان که ناشی از خطاهای ایجاد شده در فرآیند رونویسی هستند کمک شود. و لااقل درک بهتری از روند پیری به ما ارائه می‌دهد که می‌تواند به ما کمک کند تا به طور کامل پیری را متوقف کنیم.
 

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا