ممکن است بهزودی پیامی از بیگانگان فضایی دریافت کنیم
ممکن است بهزودی پیامی از بیگانگان فضایی دریافت کنیم
به گزارش gsxr و به نقل از ایندیپندنت، ۴۰ سال از آن زمان گذشت که ماساکی موریموتو و هیساشی هیرابایاشی، اخترشناسان ژاپنی، پیامی تنظیم کردند تا نشان دهند انسانها چگونهاند و حیات روی زمین چگونه کار میکند و آن را به کیهان فرستادند. آنها این کار را با استفاده از تلسکوپ دانشگاه استنفورد انجام دادند و پیامی را به ستاره «نَسر طایر» [یا کرکس پرنده] فرستادند؛ ستارهای در فاصله ۱۶.۷ سال نوری از ما که احتمالا میتواند پیرامونش حیات داشته باشد.
دههها بعد، تیمی به سرپرستی شینیا ناروساوا در دانشگاه هیوگو از یک تلسکوپ بزرگ ژاپنی استفاده خواهند کرد تا تلاش کنند و ببینند آیا چیزی به پیام ما پاسخ میدهد یا خیر. اخترشناسان بر این باورند که با توجه به فاصله تا ستاره و زمان سپریشده قابل تصور است که اکنون بتوان پاسخی دریافت کرد.
آنها به پیامهایی که ۲۲ اوت از ستاره میرسد گوش فرا خواهند داد. این تاریخ به دلیل اهمیت آن در جشن ستارگان تاناباتای ژاپن انتخاب شد که در آن، دیدار دو خدای اوریهیمه و هیکوباشی به طور نمادین جشن گرفته میشود و ستاره کرکس پرنده نمایانگر این مورد دوم (هیکوباشی) است.
ناروساوا امیدوار است که موجودات فضایی آن بیرون جایی وجود داشته باشند و این پیام واقعا به حیاتی بیگانه در اطراف ستاره دور ارسال شده باشد.
او به روزنامه ژاپنی آساهی شیمبون گفت: «تعداد زیادی از سیارات فراخورشیدی از دهه ۱۹۹۰ کشف شدهاند. ستاره کرکس پرنده ممکن است سیارهای داشته باشد که محیط آن بتواند حیات را حفظ کند.»
پیام اصلی ۱۵ اوت ۱۹۸۳ به عنوان بخشی از همکاری با یک مجموعه طنز هفتگی ژاپنی ارسال شد.
اما این تلاش برای تماس با بیگانگان فضایی هرگز کاملا جدی به نظر نرسید و از این رو بعید است که دانشمندان درگیر ارسال این پیام ناامید شوند. بر اساس گزارش گیزمودو، در سال ۲۰۰۸ زمانی که این پیام کشف شد، هیرابایاشی اعتراف کرد که این دو نفر زمانی که به فکر ارسال پیام افتادند، مست بودند.
او در ادامه گفت: «من به موجودات فضایی باور دارم، اما یافتن آنها بسیار دشوار است.» او همچنین خاطرنشان کرد که مجموعه پیغامهایی از دانشآموزان در مورد این پیام دریافت کرده که ارسال آن را ارزشمند کرده است.