هاست پرسرعت
فناوری

شارژ این باتری هیچ‌وقت تمام نمی‌شود

شارژ این باتری هیچ‌وقت تمام نمی‌شود

بر اساس تحقیقی که در مجله Chem منتشر شد، این باتری می‌تواند برای انجام کارهای متعدد در بدن کاشته شود.

به گزارش تکناک، کاشت دستگاه‌های الکترونکی درون بدن برای تعدیل عملکرد اعضای بدن، نظیر ضربان‌سازها و محرک‌های عصبی، رواج یافته است.

این دستگاه‌ها از باتری‌های کوچک اما قدرتمند برای تأمین انرژی خود استفاده می‌کنند. باتری‌های کاشته شده می‌توانند سال‌ها خدمت کنند، اما در نهایت نیاز به تعویض دارند، که این موضوع مستلزم آن است که بیمار تحت عمل جراحی تهاجمی دیگری قرار گیرد.

بنابراین، محققان در جستجوی راه‌های شارژ بی‌سیم یا تغذیه با حرکات بدن برای باتری‌ها بوده‌اند.

به همین منظور محققان دانشگاه صنعتی تیانجین در چین یک قدم جلوتر رفته‌اند و از حیات و نحوه حفظ زندگی با استفاده از اکسیژن، الهام گرفته‌اند.

طراحی باتری که با اکسیژن کار می‌کند از الکترودهای ساخته شده از آلیاژ پایه سدیم و طلای نانومتخلخل تشکیل شده است. در این شکل، طلا هزاران سوراخ میکروسکوپی دارد.

الکترودها می‌توانند با اکسیژن موجود در بدن واکنش داده و ولتاژ تولید کنند. محققان برای آزمایش دستگاه خود، باتری را در زیر پوست موش‌ها در آزمایشگاه کاشتند. قبل از کاشت، باتری در یک لایه پلیمری متخلخل محصور شده بود تا به مولکول‌ها اجازه عبور از آن و محافظت از تنظیمات باتری را بدهد.

با توجه به یافته‌های تحقیق، محققان در آینده قصد دارند مواد بهتری برای الکترودها کشف کنند تا طراحی باتری را بهبود بخشند و تولید آن را مقرون به‌صرفه‌تر کنند. همچنین، احتمالاً کاشت این باتری در نزدیکی سلول‌های تومور می‌تواند به گرسنگی آنها منجر شود و انرژی باتری را به گرما تبدیل کند تا سلول‌های سرطانی را نابود کند.

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا