هاست پرسرعت
تکنولوژی

بررسی کوتاه موتو ریزر 40؛ یک گوشی تاشو که جیب‌تان را خالی نمی‌کند!

بررسی کوتاه موتو ریزر 40؛ یک گوشی تاشو که جیب‌تان را خالی
نمی‌کند!

حدود یک ماه از عرضه نسخه استاندارد موتورولا ریزر 40 (Motorola Razr 40) می‌گذرد و کمپانی موتورولا امسال این مدل را در کنار یک مدل اولترا با مشخصات پیشرفته‌تر عرضه کرده است. ریزر 40 اولترا جدیدترین و بهترین فناوری‌های موتورولا را با قیمتی عالی ترکیب می‌کند، در حالی که نسخه استاندارد ریزر 40 نسخه‌ای نسبتاً ضعیف‌تر از همان گوشی با قیمت بسیار پایین‌تر است و از همین رو می‌تواند برای طیف گسترده‌تری از خریداران مناسب باشد.

مطابق رسم همیشگی بخش بررسی کوتاه،‌ کار خود را از مرور محتویات جعبه شروع می‌کنیم. موتو ریزر 40 در یک جعبه نسبتاً کوچک عرضه می‌شود و به همراه خود یک کابل USB و یک قاب شفاف دو تکه دارد. از آنجا که پیدا کردن قاب محافظ برای گوشی‌های تاشو سخت است، وجود این وسیله جانبی در داخل جعبه غنیمت بزرگی است. علاوه بر همه این‌ها، موتورولا یک شارژر 33 وات هم داخل جعبه قرار داده اما باید توجه کنید که سرعت شارژ باتری تنها 30 وات است و قرار نیست از تمام توان شارژر استفاده کند.

بررسی کوتاه موتو ریزر 40

موتو ریزر 40 برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال یک گوشی تاشوی صدفی هستند و در عین حال نمی‌خواهد تمام پس انداز خود را صرف خرید آن کنند، گزینه‌ای ایده‌آل است. با این حال، تا حد زیادی همان پنل نمایشگر تاشو  6.9 اینچی از نوع LTPO AMOLED که در مدل اولترا می‌بینیم، ویژگی مرکزی این گوشی محسوب می‌شود و از این حیث خریداران چیز زیادی از دست نمی‌دهند. می‌گوییم چیز زیادی از دست نمی‌دهند چرا که نرخ تازه‌سازی صفحه نمایش در موتو ریزر 40 از 165 هرتز در مدل اولترا به 144 هرتز محدود شده است، که البته آنقدرها هم ضعف بزرگی نیست. نمایشگر بیرونی دوم کوچک‌تر است، با این حال اگر چه اندازه آن 1.5 اینچ است، اما همچنان از نوع اولد و کاملاً باکیفیت است.

بررسی کوتاه موتو ریزر 40

این گوشی هوشمند تاشو از تراشه پردازشی اسنپدراگون 7 نسل 1 استفاده می‌کند که اگر به نتایج بررسی‌های قبلی دقت کنیم، خواهیم دید که تقریباً همان اسنپدراگون 778G تغییر نام یافته است. این پردازنده جزو مدل‌های میان‌رده به بالا محسوب می‌شود که قادر است همه بازی‌ها و برنامه‌های موجود در فروشگاه گوگل پلی را اجرا کند. پیکربندی حافظه موتو ریزر 40 نیز از 8/128 گیگابایت شروع می‌شود و در بهترین حالت به 12/256 گیگابایت می‌رسد.

بررسی کوتاه موتو ریزر 40

پیکربندی دوربین در نسخه استاندارد موتو ریزر 40 کاملاً شبیه به مدل اولترا است، با این تفاوت که دوربین اصلی با یک واحد 64 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.7 و قابلیت تثبیت نوری جایگزین شده است. دوربین فوق عریض 13 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 و میدان دید 120 درجه است و دوربین سلفی هم یک سنسور 32 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4 می‌باشد که در مدل اولترا نیز استفاده شده است.

یکی از جنبه‌های جذاب موتو ریزر 40 ظرفیت باتری آن است. مدل استاندارد دارای یک باتری بزرگتر 4200 میلی آمپر ساعتی است که به خودی خود قابل توجه است زیرا امروزه بسیاری از گوشی‌های تاشوی صدفی چنین باتری بزرگی را ارائه نمی‌دهند. همچنین، درست مانند مدل اولترا، موتو ریزر 40 نیز از شارژ بی‌سیم و شارژ سیمی 30 وات پشتیبانی می‌کند.

بررسی کوتاه موتو ریزر 40

در مجموع، به نظر می‌رسد که موتورولا امسال توانسته در کنار موتو ریزر 40 اولترا یک گوشی تاشو میان‌رده و بسیار امیدوارکننده را تولید کرده و با ارائه این مدل مقرون به صرفه‌تر، طیف مخاطبان سری ریزر را گسترده‌تر از همیشه کند. البته، گوشی‌های تاشو هنوز در ابتدای راه هستند و جزو محصولات نوظهور محسوب می‌شوند، بنابراین، همچنان قیمت آن‌ها در مقایسه با مدل‌های معمولی بسیار بالاتر است و فعلاً نتوانسته‌اند به جریان اصلی بازار تبدیل شوند.

موتو ریزر 40 در رنگ‌های سبز، کرم و یاسی تولید شده و با قیمت 3999 یوان (562 دلار) برای نسخه پایه 8/128 گیگابایتی و 4699 یوان (660 دلار) برای نسخه 12/256 گیگابایتی در دسترس خریداران قرار گرفته است. این گوشی تاشو در آمریکای شمالی با نام ریزر عرضه می‌شود و قیمت پایه تعیین شده برای آن در اروپا 799 یورو است.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری

AD

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا