هاست پرسرعت
خودرو

اولین محموله از باتری‌های حالت‌جامد کوانتوم اسکیپ تحویل خودروسازان شد

اولین محموله از باتری‌های حالت‌جامد کوانتوم اسکیپ تحویل خودروسازان شد

شرکت کوانتوم اسکیپ به عنوان یکی از شناخته‌شده‌ترین شرکت‌های فعال در زمینه تولید باتری‌های حالت‌جامد اولین محموله از سلول‌های لیتیوم-فلز ۲۴ لایه را به سازندگان خودروهای برقی تحویل داد تا آن‌ها را تست و بررسی کنند.

بر اساس بیانیه رسمی منتشر شده توسط کوانتوم اسکیپ، این سلول‌های پیش‌تولیدی با کد داخلی A0 شناخته می‌شوند و بزرگ‌ترین دستاورد این برند در سال ۲۰۲۲ به شمار می‌روند. استارت آپ آمریکایی کوانتوم اسکیپ قبلاً فرمت سلولی جدیدی را تولید کرده بود که به لیتیوم فلز اجازه پیوند برقرار کردن در زمان شارژ و خالی شدن باتری را می‌داد.

این کمپانی می‌گوید باتری جدید تولیدی ترکیبی از سلول‌های منشوری و کیسه‌ای بوده و یکی از کلیدی‌ترین بهبودهای سال‌های اخیر است که به تحویل اولین نمونه از باتری‌های حالت‌جامد به خودروسازان کمک شایانی می‌کند. این شرکت می‌گوید یک سلول ۲۴ لایه ظرفیت ایجاد شعاع حرکتی چندین ساعتی برای خودروهای برقی را دارد هرچند کوانتوم اسکیپ اشاره دقیقی به ظرفیت محصول خود نکرده است. البته چنین عملکردی قابل‌درک خواهد بود چراکه باتری‌های حالت‌جامد راه زیادی را برای تولید انبوه در پیش دارند. مدیرعامل این شرکت می‌گوید:

اگرچه این دستاورد ما را به هدف نهایی خود نزدیک‌تر می‌کند اما هنوز هم کارهای زیادی برای انجام داریم تا بتوانیم محصولی تجاری بسازیم. ما هم‌اکنون به دنبال رسیدن به این هدف نهایی هستیم

نمونه‌های A0 برای تست و بررسی به شرکت‌های دیگر فرستاده شده‌اند و بخشی از اولین نسل پروتوتایپ های تولیدی هستند. این باتری‌ها از ۲۴ لایه استفاده کرده و هریک از جداکننده حالت‌جامد، کاتد و آند لیتیوم-فلز سود می‌برند. نسل‌های بعدی این باتری‌ها مطابق انتظارات بهبودهای بیشتری خواهند داشت.

از جمله سرمایه‌گذاران مشهور کوانتوم اسکیپ می‌توان به گروه فولکس‌واگن و بیل گیتس اشاره کرد. این شرکت سال قبل توانست به هدف مهم خود یعنی تولید پروتوتایپ سلول ۱۰ لایه دست یابد. سلول‌های تست شده بیش از ۸۰ درصد ظرفیت شارژ خود را پس از ۸۰۰ سیکل شارژ که معادل پیمایش حدود ۳۸۶ هزار کیلومتر با یک خودروی برقی است نگه داشتند. این شرکت کالیفرنیایی تنها برندی نیست که به دنبال عرضه باتری‌های حالت‌جامد به بازار است. استوردات، سولید پاور، سامسونگ SDI و پرولوگیوم نیز روی این تکنولوژی کار می‌کنند، تکنولوژی‌ای که زمان شارژ سریع‌تر، ریسک آتش‌سوزی پایین‌تر و هزینه‌های ساخت بهینه‌تری خواهد داشت.

مجله خبری gsxr

نمایش بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا