بررسی کوتاه هواوی نوا 11 پرو؛ میانردهای که به پرچمدارها بسیار نزدیک است
بررسی کوتاه هواوی نوا 11 پرو؛ میانردهای که به پرچمدارها
بسیار نزدیک است
هواوی در اواخر فروردین ماه از سری نوا 11 در سه مدل هواوی نوا 11، هواوی نوا 11 پرو و هواوی نوا 11 اولترا رونمایی کرد. گوشیهایی که همگی از تراشه پردازشی میانرده اسنپدراگون 778G استفاده کرده و البته به واسطه تحریمهای آمریکا تنها به نسخه LTE آن محدود شدهاند و خبری از اتصال فایو جی نیست. با اینکه سری نوا 11 جزو محصولات میانرده بازار محسوب میشود اما مدلهای پرو و اولترا به دلیل سخت افزار پیشرفته و قدرتمندی که دارند بسیار به دسته پرچمدارها نزدیک هستند.
ما قبل از این در مقالهای جداگانه به مرور مشخصات هر سه مدل سری نوا 11 پرداختهایم و امروز قصد داریم در بخش بررسی کوتاه شما را بیشتر با مدل هواوی نوا 11 پرو آشنا کنیم. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
همانطور که گفتیم هواوی نوا 11 پرو بسیار به محصولات رده بالا نزدیک است و این پریمیوم بودن در همان نگاه اول به جعبه بستهبندی گوشی مشهود است. هواوی یک جعبه شکیل و زیبا برای این محصول طراحی کرده که داخل آن میتوانید یک کابل USB، یک قاب شفاف و یک شارژر 100 وات را در کنار خود گوشی ببینید. دیدن شارژر در داخل جعبه نکته بسیار خوشحال کنندهای است و شما را از صرف هزینه بیشتر برای خرید آن بینیاز میکند. شارژر داخل جعبه کیفیت بسیار خوبی هم دارد و به گفته هواوی اگر در حین شارژ شدن از گوشی استفاده نکنید، تنها در 20 دقیقه میتواند باتری را پر کند! همچنین، در 15 دقیقه قادر خواهد بود باتری را از صفر تا 50 درصد شارژ کند (سرعت شارژ گوشیها در ابتدا کم است و به مرور بیشتر میشود).
سری نوا هواوی همواره با طراحی زیبا و شیک خود شناخته میشود و نوا 11 پرو این مزیت را به یک سطح دیگر ارتقاء داده است. مدلی که در اینجا بررسی میکنیم، رنگ مشکی با تزئینات طلایی روی لوگو و اطراف لنز دوربین اصلی است، اما رنگ اصلی سری نوا 11 رنگ سبز بسیار جذابی است که در بازار امروزی منحصر به فرد است. پنل پشتی هر دو مدل مشکی و سبز از چرم وگان پوشیده شده که لوگوی نوا به صورت کاشیوار در آن تکرار شده و حس با کلاس بودن و کیفیت کاری بالا را به خوبی منتقل میکند.
البته، زیبایی ظاهری تنها مزیت نوا 11 پرو نیست و این گوشی در بخش سخت افزاری هم بسیار درخشان ظاهر شده است. در جلوی بدنه شاهد بهکارگیری یک صفحه نمایش اولد 6.78 اینچی با نرخ تازهسازی 120 هرتز هستیم که از HDR10 پشتیبانی کرده و تراکم پیکسلی فوق العاده 429ppi را به ارمغان آورده است. در داخل بدنه هم تراشه اسنپدراگون 778G وظیفه پردازش اطلاعات را بر عهده گرفته، اما همانطور که در ابتدا هم گفتیم به 4G محدود شده است. در ضمن، 8 گیگابایت حافظه رم نیز برای نوا 11 پرو در نظر گرفته شده که برای محصولی در این رده قیمت عالی است. یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی برای تأمین انرژی تعبیه شده و کاربران بسته به نیاز خود میتوانند یکی از نسخههای 256 یا 512 گیگابایتی را تهیه کنند.
در زمینه عکاسی و فیلمبرداری، هواوی نوا 11 پرو در مجموع به چهار لنز دوربین مجهز شده که دو تا از آنها در پشت و دو مورد دیگر در جلوی بدنه قرار دارند. ابتدا از دوربین جلو شروع میکنیم؛ جایی که یک سنسور 60 مگاپیکسلی 11 میلی متری با لنز فوق عریض به عنوان دوربین اصلی به کار گرفته شده و از فوکوس خودکار نیز پشتیبانی میکند. در کنار این دوربین قدرتمند، یک دوربین کمکی 8 مگاپیکسلی 52 میلی متری نیز مختص ثبت عکسهای سلفی پرتره در نظر گرفته شده و دوباره از فوکوس خودکار پشتیبانی میکند. در پشت بدنه هم شاهد تعبیه یک دوربین عریض 50 مگاپیکسلی در کنار سنسور کمکی فوق عریض 8 مگاپیکسلی هستیم که هر دوی این دوربینها هم از فوکوس خودکار بهره میبرند.
با توجه به مشخصات هواوی نوا 11 پرو کاملاً واضح است که با یک گوشی کاملاً توانمند روبرو هستیم. در حال حاضر این گوشی در چین عرضه شده و میتواند یک گزینه ایدهآل برای بازارهای جهانی نیز باشد. نوا 11 پرو نیز مانند تمام گوشیهای هواوی فاقد خدمات گوگل پلی است. با این حال، فروشگاه App Gallery هواوی اکنون تقریباً تمام برنامههایی را که یک کاربر معمولی به آن نیاز دارد، پوشش داده و در خود دارد. بنابراین، نبود گوگل پلی را نمیتوان دیگر یک ضعف بزرگ دانست و مشخصات عالی و ظاهر فوقالعاده نوا 11 پرو را نباید تنها به این دلیل از دست داد.